Ambassadeur Marco de Grip

Marco de Grip

Voormalig topvoetballer, actief geweest op prof- en Topsport for Life - Marco de Grip 08 - kopietopamateurniveau, nu Key Account Manager bij Smurfit Kappa en actief met zijn eigen Life&Sport coaching praktijk. Daarnaast is Marco in zijn vrije tijd hoofd jeugdopleiding van V.V. Hoogeveen.

Marco over Topsport for Life:
‘’Ik heb de overtuiging voor mezelf ontwikkeld dat we allemaal hier zijn om iets unieks bij te dragen, dat in ieder van ons een speciale gave aanwezig is om het beste uit jezelf en je leven te halen. Mijn passie, het werken met mensen op het gebied van persoonlijke groei, wil ik maximaliseren door daadwerkelijk een positieve bijdrage te leveren aan het ‘’groter geheel’’. Hiervoor was ik op zoek naar een maatschappelijke organisatie waar ik mij als vrijwilliger/ambassadeur voor wil gaan inzetten. Daarbij kwam ik in contact met stichting Topsport for Life en werd meteen erg enthousiast over het bijzondere doel en de manier waarop de mensen van de stichting daar met veel passie en inzet invulling aan geven. Door mijn grote netwerk, zowel in het bedrijfsleven alsook in de sportwereld, wil ik mij gaan inzetten om vooral in het Noorden voor de stichting ‘deuren te openen’ en meer bekendheid te geven. Daarnaast wil ik mij ook direct gaan inzetten voor de doelgroep en mensen die levensbedreigend ziek zijn begeleiden bij hun zware (wed-)strijd.

Ik hoefde niet lang na te denken over de vraag of ik ambassadeur wilde worden van Topsport for Life. Dit doel past bij mij.
Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om samen met Topsport for Life en haar gasten de uitdaging aan te gaan om strijdend de belangrijkste wedstrijd van hun leven te spelen en wij spelen om te winnen… Volgens mij past mijn manier van werken ook heel goed bij de enorme drive van Topsport for Life om meer mensen te helpen”.

 

>> Klik hier voor de andere ambassadeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *