Blogs Peter Snoek

Topport for Life - Peter Snoek
Ik ben Peter Snoek

Geboren op 18 november 1955 te Rotterdam

Momenteel woon ik in het uiterste zuidelijke puntje van Nederland. Samen met Diana en haar dochter. Al een tijdje niet meer aan het werk, leid ik een sportief leven. Schaatsen, skiën, skeeleren, fietsen, enz.  Niet arm, niet rijk. Maar dik tevreden. Tot dat…….

Als het zo ver is.
Kun je me dan laten?
Kun je dan?

Als het zo ver is.

Laat je me dan ook echt?
Maar ga jij dan wel?
Geef jij dan niet op?

Als het zo ver is.

Ga jij dan wel verder?
Alsjeblieft?

Blog december 2021
Geef mij die 34% kans

Blog november 2021
Wij zijn op TV in ‘Typisch Eijsden’!

Blog oktober 2021
Support voor Topsport for Life

Blog september 2021
Over Ameland en de IC

Blog augustus 2021
Pech onderweg

Blog juli 2021
Als ik bijna stik

Blog juni 2021
Ik klaag niet

Blog mei 2021
Een 10 voor voor kraanmachinist Diana

Blog april 2021
In een Benz voel ik mij weer Mens

Blog maart 2021
Een 1e stap naar nachtbeademing

Blog februari 2021
Lullen kan ik wel

Blog januari 2021
Jouw wang tegen de mijne

>> Blog december 2020
Kijkend naar mijn handen

>> Blog november 2020
Race tegen de klok

>> Blog oktober 2020
‘Zittend in het warme zand..’

>> Blog Juni 2020
‘Juni alweer’..


>> Blogs Peter Snoek vanaf oktober 2017

2 thoughts on “Blogs Peter Snoek

  1. Hoi Peter.
    Wij Nico en Gea volgen het programma typisch Eijsden. Mijn man heeft ook ALS Diagnose vast gesteld 2 november 2020. Zijn handen en benen worden ook steeds minder. Ik vind het spannend om jou een berichtje te sturen. Weet ook niet wat ik meer moet zeggen. Je hoeft niet te reageren groetjes Gea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *