Bruikleenfietsen

Topsport For Life logo 2019 - kopie

daphnevanleuken-tfl-27

Wandelen en fietsen is een manier om, zeker ook met elkaar, te genieten van natuur en om lekker gezond bezig te kunnen zijn. Daarvoor organiseren wij regelmatig wandel- en fietstochten, zoals tijdens onze buitenlandse vakantiereizen Ook koppelen we deze dagen aan een bestaande fietstocht in Nederland, zoals de Bollenstreek Classic, Wheels of Steel of de Ride for the Roses. Vaak zijn dit tochten waaraan wij als goed doel zijn verbonden.

topsport-for-life-daphnevanleuken-tfl-36-bollenstreek-classic-2016

Het is altijd leuk met gasten en vrijwilligers, waaronder meestal ook enkele van onze topsporters, sportief bezig te zijn. Die gezamenlijke belevenis is steeds weer fantastisch! Want sport verbindt en bevordert gezondheid en ‘welzijn’.

 

Omdat niet iedereen een geschikte fiets heeft en het soms ook een te grote stap is meteen een goede fiets aan te kunnen schaffen, hebben wij een aantal topfietsen van het merk KOGA ter beschikking. Deze geven wij voor maximaal 2 seizoenen (een seizoen loopt van 1 maart tot 1 december) tegen een kleine vergoeding in bruikleen.
Daarnaast betaal je een borg van €300 die aan het einde van de bruikleentermijn onder verrekening van kosten van eventuele reparaties of schade wordt terug betaald.

 

Deze eigen KOGA racer is volledig van carbon, dus heeft een zeer laag gewicht, en is afgemonteerd met Shimano en PRO-onderdelen.

Topsport for Life - fietsenoverdracht - IMG_9322

Ook beschikken wij over ‘de limousine’ onder de tandemfietsen, namelijk de KOGA Twintraveller. Met deze fiets kunnen wij eventueel iemand meenemen die zelf niet of nog maar moeilijk in staat is om alleen te fietsen.

20141219 - 1e Ontwerp Teamfiets Topsport for Life TandemTraveller

 

Wanneer het fietsen op een gewone fiets niet meer kan, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een fiets met elektrische ondersteuning te gebruiken. Dit betreft diverse Koga modellen:

 

Koga E-Xite

Koga E-Xite

Koga E-Nova

Koga E-Nova

Koga E-Nova

Koga E-Deluxe

Wil je in aanmerking komen voor zo’n KOGA topfiets, neem dan contact op met ons. We kijken dan welke mogelijkheden er zijn en informeren jou over de exacte voorwaarden.

Ook beschikken wij over een enkele oudere Giant E-bikes, model Aspiro Hybrid.

aspiro-hybrid-0_2000px

 

Wil je ook gebruik maken van ons aanbod fietsen? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

 

Geen velden gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *