CBF Erkend goed doel

Topsport For Life logo 2019 - kopie

Topsport for Life is 1 van de nu ca. 650 Erkende Goede Doelen. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.

De kwaliteitseisen worden opgesteld door een onafhankelijke commissie. Toezichthouder CBF controleert of we aan de eisen voldoen. Zij checken ons ieder jaar en eens in de drie jaar worden we uitgebreid getoetst. Zo bouwen we samen aan een professionele en transparante sector waar u als donateur gerust aan kunt geven.

Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Circa 80 procent van het particuliere geefgeld staat inmiddels onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: Het CBF-Erkenningspaspoort
Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd. Via de banner boven aan deze pagina kun je ons CBF-Erkenningspaspoort op de website van CBF bekijken. En onderaan de pagina hier hebben wij het Erkenningspaspoort ook opgenomen.

U kunt dus met een gerust hart donateur worden van Topsport for Life? Daar zijn wij ontzettend blij mee. Omdat we onze gasten eenvoudig niet kunnen helpen zonder trouwe donateurs. Voor onze inzet voor mensen die nú leven met kanker, ALS of een andere levensbedreigende ziekte zijn we aangewezen op de hulp en acties van anderen en we hopen dan ook dat u een steentje daaraan wilt bijdragen.

ik meld mij aan als donateur

Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op www.geefgerust.nl

20161201-erkenningscertificaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *