Clemence Hurks

Clemence, rechts op de foto, samen met partner Etty.

Clemence, rechts op de foto, samen met partner Etty.

 

Bericht van 1 februari 2019

Afgelopen juni heb ik voor het eerst meegedaan aan de Roparun als verzorger. Op de site van de Roparun zag ik een lijst van gesteunde doelen. Bij het doorbladeren van deze site zag ik de Stichting Topsport for Life te Eindhoven staan. Ik was nieuwsgierig en ben gaan kijken op de site van Topsport for Life.
 
Eindelijk! Eindelijk was er een stichting die zich inzet voor álle mensen met een ongeneeslijke ziekte.  De meeste stichtingen zamelen geld in voor onderzoek (wat natuurlijk heel goed is) maar voor mij persoonlijk en met mij vele andere ongeneeslijk zieken komt dit te laat. “We” leven nú!  Dat nú is helaas nog maar beperkt.  Het afgelopen jaar heb ik als een “idioot” geleefd. Ik heb zoveel mogelijk dingen ondernomen waarvan ik voorheen zei; “Dat komt nog wel een keer”. Ik heb er van ontzettend van genoten en wil nog veel meer maar het is wel een financiële opgave. Het mooie van de stichting Topsport for Life vind ik dat ze uitstapjes organiseren en dat ze de prijs via sponsoring hebben kunnen reduceren. Dat geeft de mogelijkheid om toch leuke dingen te blijven doen. Ga zo door!
 
Met sportieve groet,
Clemence Hurk

 

 

Wil jij ook ons werk mogelijk blijven maken? Word dan alsjeblieft vast donateur of doe een éénmalige donatie. Wij zijn namelijk volledig afhankelijk van donaties en acties van derden.
Dankjewel!

 

 

Lees hier de andere verhalen van onze gasten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *