† Louis van de Moosdijk (47) – 17 februari 2011

In Memoriam
Louis van de Moosdijk
*11-2-1964   †17-2-2011

Vanmiddag, op donderdag 17 februari, is Louis van de Moosdijk, die ons het idee voor ‘Buddies for Life’ heeft aangedragen (per 1-1-2012: Support for Life), thuis bij zijn gezin, in alle rust, overleden. Louis zijn overlijden is een enorm groot verlies voor alle mensen die betrokken zijn bij onze stichting. Voor de Life Coaches, Buddies, overige vrijwilligers, maar ook zeker niet in de laatste plaats voor de zieke mensen waar Topsport for Life zich voor inzet.
Wij zullen Louis enorm gaan missen, maar voelen ons ook nog meer gesterkt om ons in te zetten voor mensen met een levensbedreigende ziekte.
Wij wensen Ans, Luuk, Mees en de naaste familie van Louis heel veel kracht om het verlies van deze bijzondere en geliefde man een plek te geven. Wij van Topsport for Life zullen niet nalaten om de droom van Louis, “die finale winnen en dus gelukkig kunnen sterven”, voor zoveel mogelijk mensen die in hun laatste levensfase zijn, uit te laten komen.

Miel in ’t Zand
voorzitter stichting Topsport for Life

Overlijdensbericht in Eindhovens Dagbladasasdasd

Bericht van Ans d.d. 18-2:
Donderdag 17 februari om ongeveer 17.30 is Louis uit ons midden vertrokken. Hij had een redelijk rustige dag in intieme huiselijke sfeer. Luuk en Mees wilden niet naar school en ik heb de hele dag zo’n beetje aan zijn zijde gezeten. We hebben tot zijn laatste seconde intens contact gehad en het was goed dat hij ging. Op het moment van zijn rustige vredige overlijden hadden Luuk, Mees en ik hem vast. Ook onze kat Gonzalez die nu op zijn voeten ligt neemt op zijn manier afscheid.
Louis was het mooiste wat mij ooit is overkomen, onze liefde is eeuwig. Luuk, Mees en ik zijn verdrietig, maar opgelucht voor Louis dat het zo snel is gegaan.
Louis ligt thuis opgebaard en er is gelegenheid om afscheid te komen nemen op zaterdag 19 februari tussen 17 en 19 uur of zondag van 11 tot 12 bij ons thuis aan de Gerrit Rietveldstraat 40 te Rotterdam. 
Het is nog bijna niet te bevatten dat hij dood is, hij ligt er bij zoals hij is, vredig. In ons huis is het redelijk hectisch met de voorbereiding van zijn afscheid, toch is de warme sfeer een mooie golf om ook dit te realiseren, vele mensen stromen toe.


Wil je een bericht achterlaten op deze pagina? Stuur dan svp een mail naarcondoleance@topsportforlife.nl en we zullen dit z.s.m. onderaan deze pagina plaatsen.

Je hoort het nummer ‘Voor een Lach’ van Marco Borsato.
Dit is de muziek bij onze film ‘Tussen Hemel & Aarde’ met Louis in de hoofdrol.
Deze film is te zien op YouTube.


Ontvangen condoleances:
Wil je een bericht achterlaten op deze pagina? Stuur dan svp een mail naarcondoleance@topsportforlife.nl en we zullen dit z.s.m. op deze pagina plaatsen.

25-2-2011
Kaart ontvangen van: Marie-Louise Tuk, Wladimir Tuk en Laury Oosthoek

Beste betrokkenen bij Topsport for Life.
Supporter zijn van mensen met een levensbedreigende ziekte is een hele eer. Door hun ziekte komen deze helden een keer weg te vallen, en dat doet veel verdriet.
Hoe bijzonder is het dan om als toeschouwer te mogen zien hoe Louis van de Moosdijk in de aanloop naar de finale van zijn leven, zichzelf is gaan inzetten voor deze groep.
Samen met Miel, zijn gezin en vele anderen hebben jullie iets fantastisch neergezet.
Iets wat anderen hoop en kracht geeft. Iets wat voort zal leven. Wij wensen zijn familie, de stichting en iedereen bij wie Louis een speciale plek in zijn hart heeft heel veel sterkte toe.
Wij hebben in de finale van het leven van onze man en (schoon)vader Dik (ga hier naar zijn gedenkpagina), veel steun ervaren door een mooie mail en kaart van jullie. Hopelijk is dit kleine kaartje voor jullie een blijk van steun. En is het 1 van de kleine lichtjes waardoor jullie je door velen gedragen mogen voelen. Veel sterkte.
Met warme groet,
Marie-Louise Tuk, Wladimir Tuk en Laury Oosthoek


25-2-2011
Van: Klaas Pieter Verhoeff 
In Bangkok voor de laatste dagen van waarschijnlijk mijn laatste vakantie, las ik het bericht van het overlijden van Louis. Je kan alleen maar geschokt zijn en die rotziekte nog meer vervloeken. Dit is geen leeftijd om afscheid te moeten nemen van je gezin en het leven.
Louis, jouw inzet voor Buddies for Life wordt door ons zeer gewaardeerd en na mijn vakantie zal ik mij aanmelden.
Bij de start van de tour heb ik hem ontmoet om hem nooit meer te vergeten.

Pieter Verhoeff en Jam Pothisri


24-2-2011
Van: Robert-Jan Moons 
Bij deze mijn oprechte deelneming met overlijden van Louis. Bij KPN heb ik Louis altijd ervaren als een zeer gewaardeerde en zeer geliefde collega. Iemand waar je op kon rekenen. Een persoon van karakter.
Met vriendelijke groet,
Robert-Jan Moons


23-2-2011
Van: Judith Sanderse
Lieve Ans, Luuk en Mees, Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Ik denk altijd met veel warmte terug aan jullie gezin. Deze warmte zal jullie sterken om er met z’n drietjes ook iets moois van te maken met Louis in jullie hart.

Als een bloem zo is het leven
’t begin is teer en klein
De één die bloeit uitbundig
de ander geurt heel fijn
Sommige bloemen blijven lang
weer anderen blijven even
Vraag niet bij welke bloem je hoort
Dat is ’t geheim van het leven

 

Liefs  ‘juf’ Judith Sanderse-Langezaal


23-2-2011
Van: Nita van Vliet (Buddy for Life)
Mooi mens,
Wat kan ik nog toevoegen aan alles wat er al gezegd is over jou…
In mijn gedachten zie ik je weer zitten in je groen geruite overhemd op die mooie dag in Juli tijdens de Tour in Rotterdam waar me elkaar voor het eerst ontmoet hebben. We raakten in gesprek met elkaar en ik werd geraakt door jou positieve en toch realistische kijk op je eigen situatie. Maar wat me vooral is bijgebleven is die warme vrouw naast jou waar de positieve energie van af spatte en toen al DE BUDDY was in jou leven. Dit beeld laat me de laatste dagen niet los. Zo wil ik jou herinneren, samen met je lieve vrouw  en prachtige kinderen, genietend van een mooie dag samen in Juli! Het ga je goed Louis, ik hoop dat je je welverdiende rust gevonden hebt of nog zal vinden en weet ook dat je een onuitwisbare indruk bij mij en vele anderen hebt achter gelaten. Je hebt Miel en mij enorm geïnspireerd en gaan samen met jou Ans nog heel veel dingen doen waar jij van droomde. Dat is beloofd!

With love, xxx Nita


22-2-2011
Van: Jaap van den Burg
Lieve Ans, Luuk en Mees. Wat een verschrikkelijk bericht, dat Louis, je man en jullie vader is overleden. Ik heb jullie beiden leren kennen tijdens het WK Parachutespringen in Australië in 1999 en ook daarna kwamen we elkaar nog af en toe tegen op de vroegere FD in Rotterdam. Ook op het werk liepen we elkaar een enkele keer tegen het lijf in Den Haag en maakten dan een praatje over werk en sport. Louis, je laat bij mij een mooie herinnering achter aan een bijzonder mens. Ik heb gelezen over je fantastische initiatief, geweldig! Ans, Luuk en Mees, ik wens jullie ontzettend veel sterkte de komende tijd en ben in gedachten bij jullie.


22-2-2011
Van: Wouter Bogaartz (kamergenoot van Louis bij Unisource Business Networks)
Lieve Ans, Luuk en Mees,
Gecondoleerd met het verlies van Louis. Wat een afschuwelijk bericht, hij is veel te jong overleden. Ik wens jullie alle denkbare sterkte toe om dit verlies te dragen.


22-2-2011
Van: Björn van der Doelen (Buddy for Life)
Louis, wat een goed initiatief wat je nu na laat. Nu is het aan ons om er verder iets goeds mee te doen.
Dank voor dit initiatief en je mooie woorden in Riel!
Voor de nabestaanden, heel veel sterkte morgen en de komende tijd!


22-2-2011
Van: Gerrie Dielis
Jullie nooit persoonlijk ontmoet, maar wel veel trotse verhalen gehoord van Lies en Leo, de ouders van Louis. Ik wens Ans Luuk en Mees veel sterkte.


22-2–2011
Van: Monique Le Brun (Life Coach Buddies for Life)
Hoe snel kan het gaan… Tijdens de jaarbijeenkomst van Topsport for Life sprak je de prachtige woorden “Help met je hart waar je kan” en raakte daarmee ieder aanwezig hart. In het mijne had je al een warme plek, voor altijd, en dankbaar draag ik de herinnering aan een bevlogen en mooi mens met mij mee.
Bij de eerste bijeenkomst van Buddies for Life, vorig jaar november, zat ik naast je en raakte ik geinspireerd voor jouw droom. We spraken ook even over je gebroken hand. Je maakte je er niet zo’n zorgen over, want ach, er waren belangrijker zaken… Toch wenste ik je toe er goed voor te zorgen, al was het alleen maar om bij jouw finale je hand uit te kunnen steken naar je naasten, om elkaars hand vast te kunnen houden. Het doet me goed te horen hoe je de laatste uren met Ans en de kinderen hebt doorgebracht; ik weet zeker dat het je geholpen heeft in rust te vertrekken en dat zij hier kracht uit kunnen putten.
We hebben elkaar twee keer gezien en gesproken, maar je hebt een onuitwisbare indruk achtergelaten. Jouw droom, Buddies for Life, zal met de inzet van Ans en de hulp van de mensen die jou gekend hebben, uitgroeien tot iets moois, waar veel mensen baat bij zullen hebben. Op die manier zullen velen, die jij niet gekend hebt en die jou niet gekend hebben, toch met je verbonden zijn en jou laten voortleven. Iets mooiers had je Ans Luuk en Mees en ons allen niet na kunnen laten!

Louis, bedankt! Ik wens je een goede vlucht, rust en vrede. Ans, Luuk en Mees, heel veel sterkte en kracht gewenst om verder te gaan zonder jullie prachtige Louis. 


21-2-2011
Van: Kees Kamsteeg
Afgelopen zaterdag heb ik afscheid genomen van Louis, thuis bij hem en zijn gezin en heel veel andere mensen, in Rotterdam. Wat een mooie warmte heerste er in dat huis. Nadat Louis en ik dezelfde middelbare school, het Van Maerlantlyceum, hadden doorlopen (1982) en op fietsvakantie in Engeland waren geweest, zijn we elkaar uit het oog verloren. Louis ging naar de Hogere Zeevaartschool en ging varen, ik bleef landrot om te studeren. Plotseling vonden we elkaar weer in juni 2009, via internet. Toen we, na 27 jaar, elkaar weer ontmoetten in een Rotterdams café, was het alsof we juist de schooltassen in de hoek hadden gegooid. Louis bleek nog steeds die bruisende persoonlijkheid te zijn, zijn ogen sprankelend, een brede lach, een mooi en invoelend persoon en hij zat vol plannen. Hij vertelde me over wat hij had meegemaakt in de voorgaande jaren en alle respect, wat had die kerel zich ontwikkeld. En wat hebben we gelachen die middag. Vervolgens spraken we af in Eindhoven waar het weer gezellig werd en verdere mooie plannen werden besproken. Kort daarna ging het echter fout en bleek dat het niet meer goed zou komen. Weer een “mooie mens” in de bloei van zijn leven geknakt door die verdomde ziekte. Elf dagen voor zijn overlijden heeft hij nog een interview gegeven in Riel tijdens de eerste Jaarbijeenkomt van Topsport for Life, samen met Ans. En ook daar bleek die levenskracht en humor, ondanks hoe hij zich gevoeld moest hebben, op dat podium. Veel kracht putte hij ook uit Ans, naast hem. Samen vertelden ze over Buddies for Life, een initiatief waarmee Louis zijn eigen sterven overstijgt en waarvan hij helaas het succes niet meer meemaakt. Een initiatief dat erg belangrijk zal blijken voor veel mensen die na hem komen en ook voor hun familieleden. Zijn “Help met je hart waar je kan” zal altijd blijven klinken. Louis jongen, het ga je goed daarboven. Lieve Ans, Luuk en Mees, heel veel kracht en veel lieve mensen om jullie heen gewenst.


21-2-2011
Van: Jurgen van den Goorbergh (Buddy for Life)
Als topsporter lag de focus jarenlang op winnen – of daar het dichtste bij komen. Als mens leer, ervaar en voel ik dat het leven zo niet is… Als groot inspirator voor Buddies for Life heb je de basis gelegd voor datgene wat nu opgepakt is en uitgebouwd gaat worden waarbij anderen met Buddies inzet misschien niet winnen ván het leven maar wel winnen mét het leven. Voor iedereen om je heen zal er een ander verhaal over je zijn – voor de Buddies for Life zal je in onze geschiedenis voortleven.
Je gezin, je familie, je naasten, ik wens ze sterkte bij het verwerken van dit verlies.


20-2-2011
Van: Hedy Kooymans & Guido Bindels
Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen. Wat is begonnen als een kleine stroom, zal aanzwellen tot een prachtige vloed. Wij zijn ervan overtuigd dat Buddies for Life, die prachtige nalatenschap van Louis, met de inspirerende inbreng van zijn Ans, een groot succes zal worden. Dat verdient hij. Dat verdient iedereen die meemaakt wat hij heeft moeten meemaken. En dat verdienen zijn dierbaren.
Wij wensen Ans, Luuk en Mees heel veel sterkte met dit enorme verlies.


20-2-2011
Van: Rieta, Arie Jelle en Wessel Slob 
Louis, je bent een held en een echte winnaar. Zoals jij de finale van je leven hebt gespeeld samen met Ans, Luuk en Mees dwingt heel veel respect af en maakt ook duidelijk waarom stervensbegeleiding zo belangrijk is. Je mooie woorden op de buddies for life dag zullen ons altijd sturen:
“Help met je hart waar je kan” dat doen wij in ieder geval voor Ans Luuk en Mees.


20-2-2011
Van: Rob Harmeling (Buddy for Life)
Voor Louis. Ik heb je nooit ontmoet of zelfs gesproken, maar denk dat ik je dit jaar wel zal leren kennen als ik mijn bijdrage lever als Buddy for Life. Bedankt dat je mij in je ploeg hebt opgenomen, en ik zal proberen degenen die het nodig hebben een beetje uit de wind te zetten.


20-2-2011
Van: Paula Pietersen-Teunisse (Life Coach Buddies for Life)
Ans, het was zo inspirerend om jullie samen op het podium te zien bij de Jaarbijeenkomst van Buddies voor Life.Ik weet zeker dat Louis’ droom voor veel mensen een steun zal zijn maar wat zullen jullie hem gaan missen.
Luuk en Mees jullie vader is een topper!


20-11-2011
Van: Marian Kleijn
Ben erg onder de indruk van dit bericht. Ik wens de familie en alle betrokkenen heel veel
sterkte. 


20-11-2011
Van: Marie José Antonissen-van de Moosdijk
Lieve Louis, gisteren was ik dan bij je om definitief afscheid te nemen van mijn grote neef. Ook al hadden we de laatste jaren summier contact, de intense band die wij in onze jeugd met zijn vijven hadden, jij als enige jongen tussen de vier nichtjes van de moosdijk,  heeft een basis gelegd waardoor ik nu toch een enorm gemis voel. Het gevoel dat jij in geest nog zo aanwezig bent in je huis was overweldigend en ook ontzettend rustgevend. Je hebt je finale gespeeld en gewonnen en dat straalde je helemaal uit zoals je daar lag. Ik wens Ans, Luuk, Mees en ook Ome Leo, Tante Lies en Annemarie alle sterkte toe om dit
enorme verlies te dragen. Ik heb daar alle vertrouwen in want je hebt een prachtig, krachtig en machtig gezin. Ik ben zo enorm trots op je en voel me trots te mogen zeggen dat ik je heb gekend.


20-11-2011
Van: Antoon van Dieten (Life Coach Buddies for Life) en Ria van Dieten
Ans,Luuk en mees. Gecondoleerd met het overlijden van LOUIS. We zijn erg geschrokken. Twee weken terug hebben we jullie nog gezien in Riel. Het doet ons goed te horen dat het zo vredig is gegaan. Wij wensen jullie en de fam. van de  Moosdijk heel veel sterkte toe.


20-11-2011
Van: Jan en Mien de Brouwer, Goirle
Als vrienden van de ouders van Louis ,Condoleren wij hiermee
alle familie en vrienden en wensen iedereen veel sterkte !


20-11-2011
Van: Riekje van der Poel
Beste Ans, heel veel sterkte, kracht voor jou en de kinderen met het verwerken van dit grote verlies!
Groet, Riekje van der Poel (zus van Henri)


19-2-2011
Van: Annemarie van de Moosdijk
Lief broertje. Ik voel een groot verdriet en een leegte nu jij er niet meer bent. Als ik thuis ben word ik onrustig en wil steeds naar je toe. Ook al zeg je niets meer, maar je bent er. Als ik bij jou en Ans en de kinderen ben komt de rust. Je bent dan dichtbij. Ik weet dat ik straks echt afscheid moet nemen, maar je blijft in mijn hart.

Waar je ook bent, ik zou het niet weten.
Niet in tijd of afstand te meten
Ik heb je bij me, diep in mij
Daarom ben je zo dichtbij.

Wij, ik, Thomas en Wouter zijn ontzettend trots op je. Wat jij in beweging hebt gebracht de afgelopen maanden is bijzonder. Ik ben erg blij dat ik ook deel uitmaak van de Topsport- en Buddies for life familie. Ik zal zeker blijven bijdragen aan jou DROOM.

Ook zullen we er altijd zijn voor Ans, Luuk en Mees. Ik weet dat je je zorgen maakte om de jongens.

Bedankt voor jou liefde, zorg, fijne gesprekken en raad. We’ll meet again.
Liefs. Annemarie, Thomas en Wouter


19-2-2011
Van: Andrew Ireland
Louis was een van de grappigste mensen die ik heb gekend. Hij verstond het vak om met woorden te spelen waardoor hij in staat was om de vervelende boodschappen met een vleugje humor te brengen.
Ik zal je missen.
 


18-2-2011
Van: Marian Kleijn
Ben erg onder de indruk van dit bericht. Ik wens de familie en alle betrokkenen heel veel
sterkte.


18-2-2011
Van: Hans Boom
Beste Topsportforlife-ers, begrijpelijk dat het verlies van jullie inspirator je duidelijk niet in de koude kleren is gaan zitten. Per slot van rekening was het Louis die jullie gemotiveerd heeft om het prachtige programma ‘Buddies for life’ op te zetten. Om mee te moeten maken dat zijn ziekte hem de baas is geworden doet zeer, vooral omdat hij er op zo’n geweldige manier mee omging, zo sterk was en daarom, naar het scheen, zo onoverwinnelijk. Ook voor zijn directe naasten zal het niet eenvoudig zijn. Het verdriet dat zo’n mooi mens er niet meer is en anderzijds het gevoel van vrede dat hem een verder lijden bespaard is gebleven, strijden om de voorgrond. Het valt mij tegenwoordig zwaar om een beetje redelijk met dit soort situaties om te gaan. Het duwt je op een harde manier terug in de realiteit die je eigenlijk altijd wat probeert weg te duwen. Het (on)zekere vooruitzicht dat je als opgegeven kankerpatiënt hebt: je weet dat het binnen niet al te afzienbare tijd gaat gebeuren, maar de manier waarop…

Het lezen van de blogs van Louis, vooral die van de laatste weken, was als een soort masochistische activiteit. Je weet dat het emotioneel zwaar voor je is, maar je bent o zo benieuwd hoe híj zijn dagen doorbrengt, hoe híj er mee omgaat en vooral ook hoe het de mensen rondom hem treft. Je vergelijkt het met jezelf en met de mensen om je heen en je put er inspiratie uit. Het klinkt misschien raar, maar jullie zullen er aan moeten wennen…
Het is het onlosmakelijke lot, dat vast zit aan het zo intens omgaan met terminale patiënten als jullie doen. Troost jezelf met het feit dat jullie Louis en zijn naasten, in die laatste run naar de eindstreep, kracht en kleur hebben kunnen geven. Sterk jezelf met de waardering en dankbaarheid die jullie krijgen van zowel Wil en mij, als van haar en mijn lotgenoten.

Weet dat jullie licht en leven brengen in een strijd die wel degelijk te strijden is, maar die voor een ieder van ons zal resulteren in dat véél te vroege einde.

Hartelijke en warme groeten, ook van Wil,
Hans Boom


18-2-2011
Van: Petra de Bruin (Buddy for Life) en Jan Mank
Verdriet
Zie je niet
Je bent het
Soms went het
Soms  niet.

Hoop   nog lang  mee te mogen werken  aan de droom van Louis. Je zit in me hart. Ans en kids  heel veel  sterkte  gewenst.


18-2-2011
Van: Clementine Coopmans (Life Coach Buddies for Life)

EEN BOOM VAN EEN MENS

Getekend door weer en wind
en de liefde van de zon,
groeit een mens
soms als een eik.

Een boom van een mens,
die weet waarvoor hij staat,
een mens betrouwbaar en geliefd

Een boom van een mens,
Met zoveel vertakkingen.
Een boom om tegen te leunen.
Een boom met sterke takken,
die andere kunnen dragen,
geen mens die zwakte vermoedde.

Als juist zo’n boom omvalt,
Dan blijft de herinnering aan zijn kracht,
aan zijn betekenis,
aan zijn droom.

Dan blijven de verhalen
van die boom,
van die mens.

Die verhalen geven kracht om verder te gaan.
De kracht van die boom van een mens is niet verloren.

Uit: Marinus van den Berg, Alsof je er nog bent
 


18-12-2011
Van: Hans Keller (Life Coach Buddies for Life)
Vaarwel dappere man!


1818-2-2011
Van: Dody en Gerhard Pril
Wij hebben via de ouders van Louis steeds meegeleefd met het ziekteverloop van Louis. Wij zijn dan ook diep onder de indruk voor de manier waarop de strijd is gestreden. En wij wensen Ans, Luuk, Mees, maar ook hun ouders en verdere familieleden heel veel sterkte.


18-2-2011
Van: Debby Struijk
In de auto, op de weg terug vanuit Keulen, lees ik net het bericht van Louis’ overlijden. Ik kon een ‘oh nee toch’ niet onderdrukken, wetend dat Arjan bij het horen van dit vreselijk trieste nieuws het heel moeilijk gaat hebben. Ik wacht nog met hem dit te vertellen, omdat hij zich ontzettend heeft vastgehouden aan de indrukwekkende performance die Louis op 6 februari samen met Ans liet zien en ons daarmee mede de kracht gaf om door te gaan. Ik zoek een geschikt moment uit om hem met dit zeer verdrietige nieuws te confronteren. Heel veel respect voor de wijze waarop Ans, Louis en hun jongens met het dragen van de ziekte van Louis en nu zijn ‘finale’ omgaan Heel veel sterkte en heel veel dank voor het fantastische initiatief dat ‘Buddies For Life’ heet en dat ons en velen met ons veel steun geeft om vol te blijven houden! Dank je wel daarvoor, Louis!!!


18-2-2011
Van: Piet, Gera en familie
Ans en kinderen en vooral Leo en Lies, Heel veel sterkte toegewenst met dit enorme verlies. Wij hopen en vertrouwen, dat de nagedachtenis aan zo’n zoon jullie in staat zal stellen om dit een gewaardeerde plaats te geven in jullie leven. 


18-2-2011
Van: Marleen Wuyts
Het heeft me diep geroerd over de inzet van Louis in de korte tijd bij Top Sport for life, wat een inspiratie. Wens Ans, Luuk, Mees, familie en iedereen die hem lief was heel veel sterkte met dit grote verlies. Buddies for Life een zeer mooi initiatief waar men met dankbaarheid kan zeggen dat Louis hiermee begonnen is. CHAPEAU voor Louis. In gedachten steek ik een kaarsje aan en stuur het licht door aan iedereen zodat we elkaars steun kunnen zijn ook op afstand dicht bij elkaar dat is vriendschap op grote hoogte. Een warme groet van Marleen.


18-2-2011
Van: Fam. Jasperse
Aangeslagen zijn wij door de berichtgeving dat gisteren op 47 jarig leeftijd is overleden, Louis van de Moosdijk. Wij wensen zijn vrouw en kinderen en familie heel veel kracht. Langs deze weg willen wij Louis van de Moosdijk hartelijk bedanken – ondanks dat hij worstelde met zijn ziekte de kracht had om deze initiatief in het leven te roepen. Met Topsport For Life, zal Louis van de Moosdijk altijd In leven blijven. Dankjewel, Louis! Warme groet, fam Jasperse.
(Klaas net ‘’opgeknapt’’ van een tumor in het hoofd, en nu is getroffen door Asbest –mesothelioom kanker heeft onlangs een intake gesprek gehad)


18-2-2011
Van: Geert en Rita van Ruiven
Kort was je tijd. Groot was je inzet. Opgewekt en spontaan heb je veel voor de mensen gedaan.Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.


18-2-2011
Van: Joop Logt
Geschrokken en bedroeft hebben wij Louis overlijdensbericht gelezen. Wij wensen Ans de kinderen, familie en Louis vrienden veel kracht toe met dit groots verlies. Marcellino,Marco,Joop. 040Runners Buddies for Life


18-2-2011
Van: Jan en Janny de Baat 
We lazen net het bericht van overlijden van Louis. We zijn erg geschokt. We wensen Ans,Luuk,Mees en naaste familieleden van Louis heel veel sterkte en kracht om dit verlies en plekje te geven. Jan & Janny de Baat


18-2-2011
Van: Bart van Gerwen
Ans en de mannen, sterkte! Het is mooi te weten dat met zijn initiatieven er een hoop voort leeft,
maar Louis zelf had daar best bij mogen blijven. Grote groet, Bart van Gerwen


18-2-2011
Van: Miel in ’t Zand
Louis, de 7 maanden dat ik je heb gekend zijn meteen de meest bijzondere uit mijn leven geworden. Het was mij een eer om samen met jou ‘Buddies for Life’ te bouwen, jouw laatste droom. Tjonge, wat heb jij nog een wereldfinale gespeeld man! Diep respect!!! Ik ga je ontzettend missen maatje!
Ans en de kinderen wens ik heel veel kracht toe met dit enorme verlies.


18-2-2011
Van: Hennie Slingerland
Lieve mensen, Heb het vernomen van Louis verschrikkelijk. Als er even geen woorden zijn is er wel een stilte,maar er is nu ook groot verdriet we leven met jullie mee en vooral met ans,de kinderen en de naaste familie te jong te groots maar zeker gestreden louis je was en blijft geweldig je leeft in onze harten voort dikke kus.  Hennie (een van de vele vrijwilligers van de Teun van Vliet Classic)


18-2-2011
Van: Jan Breevaart & Yvonne van Houten
“Wij lazen zojuist het bericht van overlijden van Louis en zijn hiervan geschokt.”

2 thoughts on Ҡ Louis van de Moosdijk (47) Р17 februari 2011

  1. Beste Ans, ruim 3 jaar later verneem ik het bericht dat Louis is overleden. Wij hebben elkaar maar 1 keer ontmoet in Rotterdam waar Louis woonde in die hoge toren. Hierna is hij nog op onze bruiloft geweest op 23 september 1994. Vanaf de kleuterschool in veldhoven, de middelbare school in Eindhoven en daarna tijdens onze studietijd waren wij bevriend. Na het ontmoeten van onze partners gingen wij hier zo in op dat wij spijtig genoeg elkaar uit het oog zijn verloren. Ik vind het zo erg dat ik hem niet heb kunnen medebegeleiden in zijn ziektebed en afscheid van hem heb kunnen nemen. Ikvind het wel geweldig dat jullie 2 zonen hebben gekregen, wij ook. Ik wens jou met de kids in terug- en vooruitwerkende kracht alle moed toe,
    Met oprechtegroet,
    Viviane

  2. Hallo Ans en kinderen,
    Een tijdje terug kwam ik er achter dat Louis 10 jaar geleden al overleden was, ik was hier erg van geschrokken. Op zijn verjaardag wil ik nu toch nog een reactie geven.
    Wij waren beiden 21 jaar toen we elkaar in Vlissingen tegen kwamen. Brabo’s onder elkaar, een en al gezelligheid. Wat hebben we gelachen samen. Vervolgens nog een tijdje een relatie samen gehad echter dat leek toch géén goede match. Heel fijn om dan te lezen dat hij een lieve, leuke vrouw heeft ontmoet waar hij 2 prachtige kinderen mee heeft gekregen. Veel te jong overleden, ik wil Ans, Luuk, Mees en de familie van de Moosdijk alsnog het allerbeste toewensen. Gr. Marie-Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *