† Joop Reinartz (63) – 8 maart 2011

 

U hoort het nummer ‘I am..I said’ van Neil Diamond,
                                                         het lievelingsnummer van JoopNog maar enkele maanden geleden, in december 2010, werd Joop door zijn fietsvrienden verrast met een speciale spinningtraining die leidde tot de top van Alpe d’Huez. Joop liet zich niet kennen en was als een van de eersten boven! Door Topsport for Life werd hij aangekleed met onze teamoutfit.

Hier nog een foto van Joop, samen met zijn vrouw Marian en kleinkind Nyssa:

 

JOOP

Jij was de drijfveer van ons allen. Jouw drive is ongekend en ontembaar geweest. 100% is niet genoeg als je ook 200% kunt geven.

Nog 1 keer die berg op en dan voldaan terug naar huis. Maar van deze berg zou je niet terugkeren. Toch bedwong je hem vol hoop en moed en gaf je iedereen het nakijken.

Nu je de top hebt bereikt, kijken we tegen je op en buigen ons hoofd  uit diep respect. Vol trots en warmte klopt ons hart voor jou terwijl het gemis ons van binnen verscheurt.

Daar waar de sterren hoog aan de hemel staan, brandt jouw licht als de helderste ster van allemaal. Als ik voor het slapen naar boven kijk, vraag ik je om over mij te waken en in mijn dromen bij me te zijn. Elke avond ben je daar voor mij. Overdag draag ik je mee in mijn hart, ziel en gedachten.

Ik zal met je praten alsof je naast me bent want je hoort en begrijpt me als geen ander.

Lieve Joop, we zullen je missen ook al zul je altijd bij ons zijn. 

 


Wil je een bericht achterlaten op deze pagina? Stuur dan svp een mail naarcondoleance@topsportforlife.nl en we zullen dit z.s.m. onderaan deze pagina plaatsen.


13-3-2011
Van: Nicole van Nijnatten
Lieve Joop,
We hebben veel respect voor jou Kanjer….nooit klagen,niet praten over dood gaan,want je wilde dat niet,je wou bij ons allemaal blijven!! Nooit meer samen ruzie maken,wat je zo graag met mijn deed….maar altijd stond je klaar voor ons vanaf dat wij je leerden kennen 21 jaar geleden,een 2e vader voor ons Noël, niets was jou teveel. Samen hebben wij heel veel gelachen,op vakantie gegaan,maar ook diepe dalen gekend en we konden met jou lachen en huilen. Tijdens onze vakantie ben je zachtjes jou berg opgereden en niet meer terug gekeerd….wat doet het ons veel pijn en verdriet.
Voor altijd in onze gedachten en in ons hart,wat overblijft zijn tranen en herinneringen,heel veel.
Rust zacht Kanjer,tot ooit. Te quiero a  las estrellas y mas alla.
Dikke kus,Nicole van Nijnatten.


10-3-2011
Van: Erwin Leppens
Lieve Joop. Je hebt je steeds 200% ingezet omdat je 100% niet genoeg vond. Winnermentaliteit en doorzettingsvermogen waren jouw kracht.  Maar jij was onze kracht. Iets om je aan te spiegelen of tegen op te kijken. Absurd hoe jouw ziekte is verlopen. Tot op de laatste dagen wist je de ziekte buiten de deur te houden en beet je door de pijn heen alsof het niets was. Ik voelde me vereerd om bij jouw overlijden aanwezig te mogen zijn omdat je een erg bijzonder mens was. Wendy en Nyssa zullen je enorm gaan missen en al wat ik kan doen is huilen. Het gaat je goed vader..
Liefs Erwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *