Wij gedenken Angelique Mulder

 

Angelique

 

Angelique Mulder

14-8-1970  / 17-5-2014 

In het voorjaar van 2012 meldde Angelique zich bij Topsport for Life. Kort daarvoor had zij van haar specialist de hele harde boodschap te horen gekregen dat zij helaas uitbehandeld was en niet meer lang te leven zou hebben. Een boodschap die natuurlijk ook heel hard aankwam in het gezin.

Angelique is echter alles behalve bij de pakken gaan neerzitten. Vol overgave heeft zij zich een paar voor haar belangrijke doelen gesteld en is er ook naar gaan leven. Als eerste wilde Angelique natuurlijk verder leven en is op zoek gegaan naar een nieuwe behandelmethode die haar leven dan misschien toch nog zou kunnen redden of op z’n minst verlengen. Voor haar was de gedachte dat zij als moeder haar nog jonge kinderen niet zou kunnen zien opgroeien dan ook bijna ondraaglijk en zij heeft de strijd nooit opgegeven. Lang zag het er ook goed uit. Begin 2012 zat zij nog in haar rolstoel maar door de hyperthermie-behandelingen knapte zij toch weer op en het vorig jaar kon zij zelfs weer gewoon lopen en redelijk goed functioneren. Dit heeft haar in staat gesteld om met haar man Kees en de kinderen Bradley en Chelsey nog veel herinneringen te verzamelen. Iets wat zij zich ook heel erg tot doel had gesteld. Samen hebben zij zo nog mooie dagen kunnen beleven. Op vakantie naar het zonnige zuiden, een meerdaags bezoek aan Disneyland Parijs en ook de deelname aan de evenementen van Topsport for Life zijn nog een aantal mooie hoogtepunten geweest die ongetwijfeld in de herinneringen bewaard zullen blijven.

Daarnaast heeft haar initiatief ‘Angel’s Hope’ nog een belangrijke rol ingenomen in haar laatste jaren. Met heel veel energie en passie heeft zij hiermee, met de hulp van vele anderen, nog veel geld ingezameld voor het onderzoek naar de behandeling van hersentumoren. In het laatste halfjaar heeft zij zich met Angel’s Hope ingezet voor Topsport for Life omdat zij het ook heel belangrijk vond dat mensen die NU ziek zijn worden geholpen en door de hulp van Topsport for Life een betere kwaliteit van leven krijgen. Gedurende die laatste maanden hebben wij haar en het gezin ook begeleid bij haar finale van het leven. Ondanks het zware lot wat boven haar hoofd hing, heeft zij nog veel van haar energie gegeven voor de hulp aan anderen. Iets waar wij grote bewondering voor hebben en waar haar man en kinderen vol trots op mogen terug kijken.

Angelique, we denken vol dankbaarheid terug aan een heel mooi mens die de te korte tijd dat je bij ons was heel veel gegeven hebt. We gaan jouw energie, ideeën, humor en passie enorm missen maar hebben zeker hele mooie herinneringen over gehouden aan de tijd die we jou hebben mogen kennen. We wensen Kees, Bradley en Chelsey en alle mensen die haar lief waren heel veel sterkte om dit verlies een plekje te geven.

Rust zacht lieve Angelique.

 

Namens bestuur en vrijwilligers van Topsport for Life,
Miel in ‘t Zand

5 thoughts on “Wij gedenken Angelique Mulder

  1. Ik ben erg blij dat ik u heb mogen kennen, en mogen helpen in uw stichting. mijn leven is veranderd dankzij u.

    Rust zacht, u blijft voor altijd in mijn hart.

  2. Je hebt op mij een onuitwisbare indruk achter gelaten en het was mij een eer jou te hebben gekend! Wij zullen de strijd voortzettenen, zoals jij wilde dat wij dat zouden doen. Rust zacht lieve Angelique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *