Wij gedenken Derk Westenberg

Topsport for Life - Derk Westenberg

Derk Westenberg

18-5-1966  / 29-5-2015

 

Topsport for Life - Overlijdensbericht Derk Westenberg - voorkant

 Topsport for Life - Overlijdensbericht Derk Westenberg - tekst

 

Derk hield van de muziek van André Hazes. Tijdens zijn afscheidsdienst werd het nummer ‘Bloed, zweet en tranen’ door ‘onze eigen huiszanger’ Bart van Gerwen in een door hem zelf gearrangeerde versie uitgevoerd. Hier hoort u het origineel. Eventueel kunt u het geluid uitzetten op de player hieronder, bijvoorbeeld wanneer u de video hieronder wilt afspelen.

 

Eindhoven, 2 juni 2015 – Ons bereikte afgelopen vrijdag, terwijl wij net gestart waren met ons 1e Summercamp in de Ardennen, het ongelooflijk droevige bericht dat Derk is overleden aan de ziekte A.L.S.. Dit sloeg in als een bom.

Derk heeft vele evenementen van Topsport for Life bijgewoond en ook veel gebruik gemaakt van onze begeleiding. Tot op het laatst. Daarnaast heeft hij zich met al zijn beperkingen ingezet om Topsport for Life ‘op de kaart te zetten’, onder andere door als gezicht te fungeren op onze donateursflyer. Zijn grote verbondenheid met onze stichting bewijst hij zelfs nu nog door, nu hij overleden is, ons Topsport for Life teamvest te blijven dragen.

Wij zijn hem enorm dankbaar dat wij hem hebben mogen kennen en wat hij voor ons betekent heeft. We gaan hem vreselijk missen.

Wij wensen zijn vrouw Ellen en dochters Jennifer en Kimberly en alle naaste familieleden en vrienden heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.

Komende vrijdag nemen wij in Zwolle afscheid van Derk en wij hopen op een grote opkomst uit de ‘achterban’ van Topsport for Life om hem de laatste eer te bewijzen. Vele zieken en vrijwilligers hebben Derk in de afgelopen 2 jaar leren kennen en hij heeft daarbij een onuitwisbare indruk op velen gemaakt. Beschouw deze oproep daarom als een uitnodiging om bij het afscheid aanwezig te zijn. Wij hebben natuurlijk alle begrip wanneer dit met name voor ‘onze’ zieke mensen te confronterend is. Zie daarom de oproep vooral niet als een verplichting.
Omdat Derk dit zeker op prijs zou hebben gesteld, zullen wij bij het afscheid van hem, net als hijzelf, onze Topsport for Life-kleding dragen, tenminste wanneer je daarover beschikt.

 


WOORD DOOR VOORZITTER MIEL IN ‘T ZAND BIJ HET AFSCHEID VAN DERK WESTENBERG

ZWOLLE, 5 JUNI 2015

20150605 – Woord bij het afscheid van Derk Westenberg


In de video ‘Rust Zacht Derk Westenberg’ volgen wij Derk’s leven bij Topsport for Life in de laatste 1,5 jaar vanaf de diagnose A.L.S.

 

U kunt een reactie plaatsen op deze pagina en eventueel ook een mooie foto of tekst naar ons opsturen, mail naar info@topsportforlife.nl, waarna wij deze aan deze pagina zullen toevoegen. Op die manier ontstaat er een mooie ‘virtuele’ gedenkpagina voor Derk.

89 thoughts on “Wij gedenken Derk Westenberg

 1. Ons contact was kort en krachtig. Ik zal de bijzondere chatjes missen.

  Ellen en de dochters, verdere familie en vrienden van Derk wens ik dan ook sterkte toe.

 2. Derk ik heb zeer veel respect voor hoe jij je wedstrijd hebt gestreden. Vaak met een lach en veel wilskracht. Bedankt voor de mooie gesprekken al waren ze nog zo confronterend. En ik ga zeker nog vaak aan jou gouden levens tip richting mij denken: Geniet en verdriet komt en gaat!
  Alle naasten veel sterkte gewenst met het verlies van Derk.

 3. Ik heb Derk mee mogen meemaken als een positief persoon ondanks zijn ziekte. Hij beleefde de uitstapjes van Topsport for Life altijd met veel plezier. Ik heb ook zijn glimlach mogen leggen vast op de foto’s, al ging dat niet vanzelf. De herinnering zal er altijd zijn aan hem. Ik wens zijn gezin en familie, met name zijn zwager die hem altijd vergezelde bij de uitstapjes, heel veel sterkte toe.

 4. Wij hebben Derk leren kennen met Wintercamp 2015.Het enthousiasme en zijn eigen denkwijze maakte Derk tot een bijzonder mens.We wensen zijn vrouw-Kinderen en allen om hem heen veel sterkte toe.

 5. Beste Derk, dit is even schrikken, maar ik hoop dat waar je nu ook bent je rust vindt. Ik ben blij dat ik je nu bijna een jaar geleden heb leren kennen tijdens het de ster ZLM tour in buchten, waar je samen met Miel en topsport for life een dagje op bezoek was. Maar vooral afgelopen November, toen we samen over het eurocircuit zijn getrokken bij de Dakar Preproloog, samen proberen een ritje over het circuit te charteren, ouwehoeren met Jurgen, en vooral op de foto’s met de promotiedames. Je vertelde me er dat je nog zo graag eens naar de 1000 meren rally in Finland wilde gaan. Dit is er helaas niet van gekomen, maar het toeval? treft dat ik morgen vertrek naar een wielerwedstrijd in Finland. Wat ik me vooral ga herinneren van jouw Derk, is je positiviteit en enthousiasme, iets waar menigeen veel van kan leren. Ik ga de likes en gesprekjes op Facebook van je missen, maar overal waar ik kom om te fietsen zal een stukje levensles van jouw meefietsen, Bedankt Derk. Ow a, vorig jaar won ik de wedstrijd in Buchten onder jouw toeziend oog, dit jaar ga ik voor jouw proberen wederom te winnen.

 6. Wat een prachtig filmpje, dank jullie wel!
  Zo mooi om te zien hoe Derk de afgelopen 2 jaar toch nog heeft kunnen genieten ondanks zijn ziek zijn.
  Ik herkende een paar foto’s die ik heb gemaakt tijdens de Tour de Als, ben blij dat ik dat heb kunnen doen.
  Helaas word met dit filmpje ook heel erg duidelijk wat de ziekte met je doet je ziet de aftakeling van het lichaam en dat is zwaar om te zien, zeker als iemand je zo dierbaar is….
  Voor ons is het heel moeilijk te bevatten dat Derk er niet meer is. Maar wij moeten door, wetend dat hij dat had gewild. Of zoals hij zei, “jullie moeten niet huilen maar lachen”

  Derk we missen je, meer dan jij je zou kunnen voorstellen, want het zou maar flauwekul zijn…. voor ons ben je niet dood, want je word nooit vergeten !
  Bedankt voor die fijne jaren dat je mijn vriend was…..

  (Miel en vrijwilligers, vrienden en kennissen van Topsport for Life, heel veel sterkte en “Never give up the fight” )

 7. Het was een mooie dienst . Mooi gesproken over Derk hoe hij was . Bedankt voor het steunen en begeleiden van Derk in zijn ziekte . Met speciale dank aan Miel . hij was een topper . Namens moeder Westenberg en zusje Hanna Westenberg en zwager Dirk Westenberg

 8. Lieve Ellen, Kimberley en Jennifer,
  Gecondoleerd met het verlies van Derk; jouw man en jullie vader.
  Derk heeft topsport moeten bedrijven, toen er bij hem ALS geconstateerd is. En het is als sporter belangrijk dat je fanatieke supporters om je heen hebt. Die je toejuichen als het goed gaat en ondersteunen bij tegenslagen. Jullie hebben ook een strijd moeten leveren, samen met Derk. En ‘de uitslag’ wisten jullie al….
  De keren dat ik Derk ontmoet en gesproken heb, heeft hij een enthousiaste en inspirerende indruk op mij gemaakt.
  Ik wens jullie ook vele dierbare herinneringen toe aan je man en vader. Achter ieder traan, schuilt een mooie herinnering.
  Alle goeds gewenst, in de spirit van Derk.
  Hartelijke groeten,
  Hans van Breukelen

 9. Als ik aan Derk denk krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

  Ik heb het voorrecht gehad om hem te mogen ontmoeten en tijdens die ontmoetingen veel van hem kunnen leren. Hij vertelde me dat hij onder andere door Topsport for Life weer zin kon geven aan het leven.

  Goede gesprekken hebben we samen gehad en veel gelachen, onder andere onder de paraplu in een fikse hagelbui bij de Formule 1. Midden in de regen, maar je goede zin en een fijne dag hierdoor niet laten verpesten. De moed er in houden en geloven in het positieve.

  In zijn leven heeft hij veel gegeven en ik ben dankbaar dat ik hier een klein beetje van heb mogen mee maken.

  Dank je wel Derk!

  Sterkte, wijsheid en veel kracht voor allen die Derk nu moeten missen.

  Lianne Damen

 10. Lieve familie en vrienden van Derk,
  Wij zijn erg geschokt van het overlijden van Derk. Zo jong!
  Gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht de aankomende tijd.
  Zijn collage hangt bij ons op kantoor, hij blijft in onze gedachten.

  TopSportLease

  Angela en Patrick
  En het Team van TopSportLease

 11. Beste Derk,

  We kennen elkaar al jaren, zo’n dertig jaar. We hebben vele verjaardagen gevierd in jullie tuin, want het was bijna altijd warm weer rond die tijd. Met wat vrienden en familie. Je was veel aan het werk, overuren draaien, want opgroeiende kinderen kosten veel geld. Dan verscheen er een trampoline, die nog ingegraven moest worden, in de tuin, een schommel in de boom, een betonnen barbecue die gemetseld moest worden..En ineens waren er moderne telefoons en laptops want dat was nodig voor school, voor Kimberley en Jenniver..En heel veel ongedwongen gezelligheid..Door de jaren heen, waar is de tijd zo snel gebleven. Dan ruim anderhalf jaar geleden sloeg er een Bom in. Bij jou werd de diagnose AlS vastgesteld en bij mij borstkanker. Je meldde je aan bij Topsport For Life en was erg enthousiast. Ik moest me ook aanmelden. “Het is alsof je in een heel warm nest terecht komt”, zei je. “Je begrijpt elkaar zonder iets te zeggen en niets moet, alles mag”. “En naaste familie mag ook mee naar de activiteiten”. Uiteindelijk, na herhaaldelijk vragen door jou, Derk, heb ik mij aangemeld en tijdens het Zomerfeest hadden wij een fijne dag, samen met naaste familie. Afgelopen vrijdag hebben wij afscheid van je moeten nemen. Het was een hele warme dag. Maar ik voelde ook een andere warmte toen ik andere zieken en vrijwilligers van Topsport For Life weer zag. En toen ik naar je foto keek op je kist, met je brede lach, moest ik denken aan wat je tegen mij hebt gezegd over Topsport For Life.

  Lieve Ellen, Kimberley en Jenniver, heel veel sterkte met het verlies van je man en jullie vader.

  Derk, dank je wel voor de mooie herinneringen. Rust Zacht.

  Veel liefs, Henk, Anita en Selena

 12. lieve oom,
  weet dat je dit niet meer leest, maar ik wil je zeggen dat ik trots op je ben, en van je hou , met alles wat je bereikt hebt, heb je toch veel dingen overwonnen…

  nou lieve oom, ik hou van je en rust zacht

  zal aan je denken in mijn herinneringen,

  xx je mutsje

 13. lieve oom.

  weet dat je er niet meer bent, maar wil je dit toch laten weten.
  ik ben trots op je om wie je was, wat je deed, ik geef om je.
  Ik ben trots op je, en ik hou van je,
  ik zal onze gesprekken missen die we hadden op app en op Facebook,

  ik zal altijd aan je blijven denken,

  rust zacht lieve oom <3 x

 14. rust zacht lieve oom

  zal al onze gesprekken missen,
  ben trots op je, hou van je, en mis je

  ik zal onze gesprekken missen die we hadden op app en op Facebook,

  ik zal altijd aan je blijven denken,

  rust zacht lieve oom <3 x
  xx je mutsje

 15. Lieve derk. Bedankt dat je mijn broertje was. Ik schrok toen je vertelde dat je A.L.S. had. Gelukkig hebben we nog fijne tijd gehad. Samen met mijn mannen en lieve vrienden naar franfrijk blijftin onze gedachte. Je hebt met Topsport forLife heel veel mooie momenten mogen bleven. Vooaral de lieve mensen die jouw hebben bij gestaan. Heel erg bedankt voor de lach die jullie op derk zijn gezicht kregen. Bedankt voor het mooie fimpje. Jurrie bea thomas remco.

  • Hallo Bea en familie
   Ik wil jullie nog condoleren en bedanken dat jullie er waren voor Derk.
   Ik wens jullie heel veel sterkte en geniet van het prachtige filmpje dat Topsport for Life over Derk gemaakt heeft.

 16. Derk, wat een gemis laat je achter.
  Ik en Henk leerden je kennen in 2014 naar het eerste Wintercamp met Topsport for Life en sindsdien was je er ook voor Henk. Samen hadden jullie de grootste lol, maar konden het ook over de werkelijkheid hebben.
  Je was stellig in je keuzes en daar wilde Henk je nog graag in bijsturen. Wat heeft Henk genoten van je onverwachte bezoekjes. Helemaal naar Heerlen of Aken ondanks je eigen zware ziekte en zelfs de dag voor Henk zijn overlijden ben je nog bij hem geweest en op zijn begrafenis. Maak er
  nu samen maar een dolle boel van.
  Derk een heel dikke knuffel en in mijn gedachten blijf je er voor altijd.

 17. Terug van vakantie lees ik het bericht van het overlijden van Derk Westenberg. Het komt hard aan, ook omdat ik zijn afscheid afgelopen vrijdag niet heb kunnen bijwonen.
  Met veel plezier, bewondering en respect denk ik aan Derk. De contacten op het winterkamp in Monte Gordo dit jaar en vorig jaar, de reünie, het afscheid van Henk Groenewege en de start van de fundrunner cup in Eindhoven in maart jl. hebben een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. De jovialiteit, de levensvreugde en energie spatte er vanaf. Met wilskracht gaf hij een eigen invulling aan zijn situatie. Ook in zijn moeilijke momenten (hoewel altijd van korte duur) was hij open en eerlijk.
  Op de laatste bijeenkomst hebben we nog samen al lopend met rolstoel uitvoerig gesproken over de achteruitgang in zijn ziektebeeld en zijn idee om tot het laatst zelf controle te houden.
  Uit jullie bericht begrijp ik dat Derk ook tot het laatst de visie van Topsport for Life heeft uitgedragen en gesteund. Het tekent deze MAN. Ook al is hij er niet meer, we hebben hem GEKEND.

 18. Lees juist het zo mooie en indrukwekkend in-memoriam bij het droeve overlijden en de uitvaart van Derk Westenberg. Meer dan intriest, nog zo jong en dan moeten gaan als gevolg van ALS. Voor zijn echtgenote, kinderen en familie, die hem zo zullen missen, intens medeleven bij deze zware beproeving. En voor hen die hem zo begeleid hebben, alle waardering, sterkte en moed om met dit hartverwarmende werk verder te gaan.

 19. Derk, wat hebben we een plezier gehad bij alle evenementen die we samen hebben gedeeld. Je bracht heel veel energie en lol. Ik ben blij dat we ook diepe gespreken hebben gehad, zoals op het terrasje in Portugal met Esther erbij. Hoe je vertelde over het moment waarop je te horen kreeg dat je ALS had, heeft mij geraakt, ik zal het niet vergeten. Memento mori…
  Bedankt Derk, wat ik je heb kunnen geven heb je ruimschoots terug gegeven!
  Sterkte voor allen die hem missen.

 20. Derk,
  Zal onze bijzondere kennismaking – vorig jaar tijdens de beklimming van de Mount Ventoux – nooit vergeten.

  Twee dingen heb ik van je geleerd die dag. Ik snapte vooraf niet waarom jij perse die berg op moest. Dat inzicht kreeg ik toen we je aan het werk zagen, vechtend voor iedere meter. Die berg betekende iets heel anders voor je dan voor ons. Ten tweede, de oprechte en kinderlijke blijdschap met het behalen van de finish. Miel heeft een foto van je na afloop met medaille, die spreekt boekdelen.

  Kon helaas niet bij je afscheid zijn. Geheel toevallig was ik dezelfde dag (weer) met een beklimming in de Sierra Nevada bezig. Heb ‘m aan je opdragen…en een minuut stilte gehouden op de top.

  Derk, mocht ik ooit een vreselijke ziekte krijgen, dan hoop ik dat evengoed nog net zo kan genieten als jij deed.
  Dank voor de bijzondere ontmoeting!

 21. Gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte!! Voor mij is en blijft het een kanjer !! Lieve Derk, het ga je goed !!

 22. Gecondoleerd van Rene, Manouk en Conny. Lieve Derk, je hebt grenzen verlegd in je moedige strijd en jezelf overtroffen. xxxx

 23. Lieve Derk, ik ben er stil van – rust zacht. Dank dat je me vandaag nog even zocht! Familie en allen voor wie Derk veel betekenden: heel veel sterkte!

 24. Gecondoleerd! !! Heb hem maar 1x mogen ontmoeten in persoon. Vond het een hele bijzondere man. Zal nog vaak aan hem denken. Rust zacht derk en jullie heel veel sterkte! !

 25. Na meerdere gesprekken de afgelopen weken en zeker de afgelopen dagen werd het duidelijk dat het goed was zo. Maatje ik ga je gesprekken missen. Elkaar helpen met tips of lotgenoten praat, ik heb er erg veel aan gehad maar begrijp je door en door. Zelf knok ik nog even door maar hoop dat je op me wacht met een bacotje. Tot veel te snel. Familie en naasten gecondoleerd en heel veel sterkte met het werken van dit verdriet.

 26. Fijn dat hij niet meer hoeft te lijden en nu zonder pijn over gaat naar een nieuw hemels leven. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht, want het gemis voor allen die achter blijven blijft. Onze dochter Esther Van Santen, die begin dit jaar met hem in Portugal was, had het vanmorgen zeer te kwaad toen ze las dat dit zijn besluit was, niet vanwege het besluit, maar zelf had ze te weinig energie om nog afscheid te komen nemen. Vaarwel Derk!

 27. Lieve familie gecondoleerd met het overlijden van Derk. Tot het eind toe bleef hij zijn grenzen verleggen, geen berg was hem te hoog maar helaas bleek ALS niet te verslaan.
  Vanmorgen nog contact gehad, je weet dan het is de laatste keer, de hele dag een weemoedig gevoel.
  Nu heeft hij rust, het is goed maar wat gaan we deze bikkel missen!

 28. innige deelneming in jullie verdriet. Derk ik zal elk jaar op onze verjaardag blijven aan je denken, we hebben elkaar jaren lang altijd al gefeliciteerd en korte babbel gehad en dat ga ik nu wel missen frown-emoticon rust zacht derk !

 29. Een jaar geleden hem leren kennen tijdens Tour du ALS, een bijzonder man. Gecondoleerd en heel veel sterkte.

 30. Gecondoleerd met het verlies van Derk. Ik zal hem en de gesprekken met hem missen
  Derk man, doe je mijn vader de groetjes xxx

 31. Gecondoleerd met het verlies van Derk. Veel kracht en sterkte om dit grote verlies te dragen, we zullen hem zeker missen!

 32. Voor alle nabestaanden gecondoleerd en heel veel sterkte. Lieve Derk bedankt voor de eer dat ik je nog even mocht bijstaan en de lieve en wijzen woorden….. Wat een strijd heb jij geleverd! Je kon het niet meer dragen…En dit is alleen maar te begrijpen kanjer. Liefs

 33. lieve derk ik ga je zo onwijs missen! je hebt hel veel voor me betekend en veel voor me gedaan, je was de getuigen op onze bruiloft, zo fijn… ik hoop dat je de rust hebt gevonden waar je naar verlangde en vanaf boven nog eens een keertje kunt lachen om de domme fouten die we hier soms maken op aarde. Lieve derk, ik zie je aan de andere kant…..

 34. Respect Derk! Gecondoleerd voor alle nabestaanden, Lieve Derk ik vond je een kanjer, in Portugal vertelde jij mij al, dat dit was wat jij wilde wanneer het echt niet meer ging. Zo snel had ik niet verwacht. Rust zacht

 35. Beste Derk, dit is even schrikken, maar ik hoop dat waar je nu ook bent je rust vindt. Ik ben blij dat ik je nu bijna een jaar geleden heb leren kennen tijdens het de ster ZLM tour in buchten, waar je samen met Miel en topsport for life een dagje op bezoek was. Maar vooral afgelopen November, toen we samen over het eurocircuit zijn getrokken bij de Dakar Preproloog, samen proberen een ritje over het circuit te charteren, ouwehoeren met Jurgen, en vooral op de foto’s met de promotiedames. Wat ik me vooral ga herinneren van jouw Derk, is je positiviteit en enthousiasme, iets waar menigeen veel van kan leren. Ik ga de likes en gesprekjes hier op Facebook van je missen, maar overal waar ik kom om te fietsen zal een stukje levensles van jouw meefietsen, Bedankt Derk, en sterkte aan alle Familie.

 36. Ik had met Derk een haat/liefde verhouding. Ik moest in eerste instantie erg aan hem wennen en hij aan mij. Het mooie was dat we elkaar zeer zeker respecteerden. Ik ben hem het afgelopen jaar blijven volgen, alleen had het trieste bericht niet zo snel verwacht. Beste familie van Derk, ik hoop dat jullie met veel liefde terugkijken naar alle mooie momenten die jullie samen beleefd hebben en vertrouwen hebben dat Derk het nu veel beter heeft en hij voor altijd in jullie harten zal wonen en jullie zal bijstaan in mooie en moeilijke momenten.

 37. Als t leven lijden wordt is liefde ook loslaten …..maar wat is dat verdomd moeilijk …. Dag dappere strijder !! Heel veel sterkte familie en vrienden …..

 38. Wij familie Venverloo wensen Ellen en de kinderen en verdere familie heel veel sterkte en kracht toe.
  En weet dat er mensen zijn ook al zie je ze niet dagelijks toch om jullie geven en altijd bij terecht kunnen.

 39. Derk Westenberg ik zal de chatjes missen.
  Ellen – we wensen jou, jullie dochters en verdere familie voor de komende tijd ook veel kracht toe.

 40. Gecondoleerd en veel sterkte familie! We hebben Derk leren kennen in de volgauto tijdens de Ster ZLM Tour in Buchten. Zijn energie en positieve instelling hebben ons geholpen in onze eigen strijd tegen de ALS van mijn man. We zijn hem daar zeer dankbaar voor! Rust zacht, lieve Derk!

 41. Lieve Derk, topper, kanjer, wát een moedig besluit heb je vanavond genomen.
  Nu ben je in vrijheid en wellicht terug bij de bron, als een stralende zon. Ik onthoud jouw enthousiasme, jouw pret-ogen, jouw handdruk en mooie glimlach, en zeg je gedag.
  Ik koester onze herinneringen van mijn anderhalf jaar bij Topsport For Life als een tedere omarming.
  Dankbaar dat ik laatst nog bij je kon zijn. Nogmaals dank voor de levenslessen tot op het laatste moment. Jouw licht blijft schijnen. Jouw liefde blijft!
  Kracht en liefde wens ik Ellen, jouw dochters en partner, familie en vrienden toe om nu zonder jou verder te gaan. Rust zacht Derk. Roos

 42. Wat was je een bijzondere moedige man. Fijn dat ik je heb leren kennen vorig jaar tijdens TourduALS. Familie, heel veel sterkte toegewenst

 43. Lieve Derk ik ga je ontzettend missen,bedankt voor alles dat je voor Henk hebt gedaan ondanks je eigen zware ziekte. Heel veel sterkte en gecondolereerd familie,vrienden en kennissen.

 44. Sterke, mooie, moedige Derk, rust zacht. Alle nabestaanden wens ik veel kracht, warmte, liefde en heel veel sterkte in de komende tijd.

 45. Gecondoleerd met het verlies van Derk. We waren oud klasgenootjes en tijdens je ziekte hebben we weer contact gekregen door Facebook. Ik heb je gevolgd in al het prachtigs wat je nog mocht en kon beleven, je genoot er van. Rust zacht!!

 46. Derk, een sterke man die kon genieten van allerlei activiteiten vanuit Topsport for Life Ik heb van hem een aantal prachtige foto’s mogen maken waarbij hij zichtbaar genoot ondanks zijn ziekte. Gecondoleerd en heel veel sterkte.

 47. Lieve familie, gecondoleerd met dit intens verdrietige verlies van zo’n ontzettende kanjer. De warme blik in zijn ogen en hartverwarmende lach zal ik nooit vergeten. Een man om trots op te zijn

 48. gecondoleerd met dit grote verlies. Respect voor hoe hij en jullie zijn ziekte hebben gedragen en we wensen jullie ( ook namens Chakti Totalbodycenter ) heel veel sterkte toe met dit grote verlies

 49. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. De paar keer dat ik Derk heb mogen meemaken had ik diep respect voor zijn opgewektheid en volharding. Koester de mooie herinneringen die Derk achterlaat, ze zijn zijn cadeau voor altijd.

 50. Lieve mensen, er is een heel mooi boek, van Susan Varley, dat heet “Derk Das blijft altijd bij ons”. Het gaat over een das, die van alle dieren in het bos een goede vriend is. Derk sterft en alle dieren zijn intens verdrietig. Ze spreken met elkaar en halen alle goede herinneringen op die ze aan hem hebben en dat doet ze goed. Een prachtig troostrijk boek voor iedereen die Derk intens mist. Sterkte allemaal en veel mooie herinneringen gewenst.

 51. Ik heb deze man kort gekend. Gecondoleerd met het verlies.Bijzonder en toch heel gewoon, hoe hij omging met zijn ziekte

 52. Van harte gecondoleerd. Met respect denk ik aan Derk terug tijdens de ” samen voor de wind-dag 2014″. Hij heeft bij mij aan boord geslapen. Hij was – ondanks de beperkingen – zeer opgewekt en positief. Een voorbeeld voor velen. Het is een mooie herinnering aan een bijzondere man. Het gaat jullie goed.

 53. Wat ik denk en voel is niet te beschrijven, wat belangrijk is, zíjn de herinneringen aan mijn “maatje” die mij altijd bij zullen blijven. Sterkte voor zíjn naasten. Ik zal hem missen, zo’n pracht mens , R.I.P. mijn vriend.

 54. Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb Derk niet lang gekend maar heb alleen maar herinneringen met een grote glimlach van Derk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *