Wij gedenken Gerrit Jan Maliepaard

Topsport for Life - Gerrit Jan Maliepaard

 

Gerrit Jan Maliepaard

27-2-1950  / 2-3-2018

 

Eindhoven, 7 maart 2018 – Tot ons grote verdriet kregen wij het bericht dat Gerrit Jan toch nog plotseling op 68-jarige leeftijd is overleden.

 


In Memoriam Gerrit Jan Maliepaard

Vanaf 2013 waren hij en zijn vrouw Wilma aangesloten bij onze stichting en hebben ze samen met ons heel veel onvergetelijke dagen meegemaakt. Voor Gerrit Jan stond het NÚ leven voorop en hij genoot samen met de vele nieuwe vrienden van Topsport for Life volop van alle belevenissen.
Zijn 1e bijgewoonde activiteit was het Racen op Zandvoort. Nadat hij zijn rondjes in een echte raceauto met een echte coureur achter het stuur had meegemaakt, zei hij dat hij zoveel positieve adrenaline in zijn lijf had gekregen waardoor hij weer een hele tijd het leven met kanker aan zou kunnen!
En zo zijn er in de afgelopen jaren nog heel veel van dergelijke belevenissen bijgekomen. Zoals samen op vakantie naar Portugal en Spanje en daar genieten van zon en ‘het goede leven’, elk jaar weer aan het roer van een zeiljacht bij ons ‘Samen voor de wind’, de Belgische Formule 1 Grand Prix en de Dakar Preproloog bezoeken, survival in de Ardennen, lekker samen fietsen of wandelen in de Nederlandse natuur, de Zomerfeesten en het ‘Kerst proeven’.
Gerrit Jan genoot elke keer zichtbaar en hoorbaar, maar had het ook al die jaren door de kanker zwaar met die genadeloze tegenstander die steeds weer de kop op stak.
Hij was ook een heel groot familiemens en genoot enorm van het samen zijn, de uitstapjes en vakanties samen met kinderen, kleinkinderen en natuurlijk altijd met Wilma aan zijn zij. Gerrit Jan en Wilma waren een heel erg sterk koppel en zullen dat ook altijd blijven, ook al is die lieve man met dat hele grote hart nu niet meer hier bij ons.

Wij hebben genoten van hem en zijn dankbaar voor alle vriendschap die hij ons, vrijwilligers en gasten van Topsport for Life, gegeven heeft. Rust zacht lieve vriend.

 

Wij wensen Wilma, kinderen, kleinkinderen en alle naaste familie en vrienden heel veel sterkte met hun grote verlies.

 

Miel in ’t Zand
voorzitter stichting Topsport for Life

 


Wanneer je wilt, kun je op deze pagina ook een boodschap achter laten zodat er voor Gerrit Jan een mooie virtuele gedenkplek ontstaat. Ook plaatsen wij graag een mooie foto. Deze graag mailen naar info@topsportforlife.nl, waarna wij deze op deze pagina zullen plaatsen, evt. vergezeld van het bijpassende verhaal


 

Rouwkaart GJ Maliepaard - voorkant hr

 

Rouwkaart GJ Maliepaard - binnenkant


U hoort hier ‘Ticket to heaven’ van Dire Strait, Gerrit Jan’s eigen keus (je kunt eventueel de muziek uitzetten op onderstaande player)


 

En dan hier enkele foto’s bij onze activiteiten:

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Samen voor de wind 2014

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Wintercamp 2015-1

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Wintercamp 2015-2

 

Topsport for Life - Wintercamp Spanje 2016 - GJ Maliepaard

 

Topsport for Life - Wintercamp Spanje 2016 - fundrunner GJ Maliepaard

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - F1 België 2014

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Dakar 2015 01

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Dakar 2015 04

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Dakar 2015 03

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Dakar 2015 02

 

Topsport for Life - Historic Grand Prix 2015 - GJ Malieaarpaard

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Ardennen 2015 01

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Ardennen 2015 02

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Ardennen 2015 04

 

Topsport for Life - Gerrit-Jan Maliepaard - Ardennen 2015 03

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Wij gedenken Gerrit Jan Maliepaard

 1. Lieve Wilma (kinderen en kleinkinderen),

  Van harte gecondoleerd met het verlies van Gerrit-Jan. Wat kon hij genieten van wat er was.
  Alle sterkte voor de komende tijd, waarin je het leven zonder deze lieve man vorm moet geven.

  Liefs van Marga

 2. Zowel Gerrit Jan als Wilma staan bij mij bekend als echte levensgenieters en familiemensen. Het lot van Gerrit Jan kondigde zich lange tijd aan en daar hebben ze zeer actief op gereageerd. Ze zijn ondernemend geweest, op zoek naar plezierige momenten. En die hebben we samen gedeeld! Wilma en familie, veel sterkte voor jullie in deze nieuwe levensfase. Ik hoop dat de herinnering aan Gerrit Jan en zijn humor jullie nog lange tijd zal steunen.

 3. Lieve Wilma,

  De band met Gerrit Jan was tussen hem en mij in de loop der jaren steeds sterker. Ik vond het zo dapper, en hij zag altijd de positieve kant van zijn ziekte. Ook al was de uitslag nog zo slecht. De laatste weken ging het heel snel achteruit. Maar toch mocht ik nog in zijn wereld komen. Wilma, heel veel sterkte met het verlies van jouw maatje. En echte genieter van alles en hetgeen wat jullie bij Topsport for life mochten beleven. De ballon vaart op het zomerfeest, F1 in Francochamps, Dakar in Nederland en vele andere momenten. Laat deze momenten altijd een deel van jouw blijven. Petra xx

 4. Ik heb het genoegen gehad een aantal keer met Gerrit Jan op te trekken. In een luchtballon, op een scherp jacht. Genietend van de liedjes die ik voor hem en de rest zong overviel mij altijd zijn dankbaarheid in mooi hoekige bewoordingen. We zijn een fijn lid kwijt. Hij gaf me energie. Dank.

 5. Lieve Wilma en familie en vrienden.

  Gecondoleerd met het verlies van Gerrit Jan. Wat een schat van een man met altijd een grapje. Altijd interesse in zijn medemens al had hij al genoeg aan zijn hoofd…. Wilma ik heb jullie leren kennen als strijders en altijd trachten plezier te houden in het leven. Veel respect voor jullie! Heel veel sterkte nu zonder Gerrit fysiek bij jullie maar zo dichtbij in jullie hart.

  Liefs
  Marieke Valkenaars

 6. De laatste keer dat ik Gerrit Jan zag en kort sprak was vorig jaar bij de zeildag in Zeeland. Die vriendelijke reus was zichtbaar aan het genieten, maar er was ook verdriet. Lieve Gerrit Jan, het was fijn je te kennen, hope you’re in paradise my friend. Lieve Wilma, stuur je veel licht en liefde in deze moeilijke tijd.

 7. Letterlijk en figuurlijk mijn grote vriend.
  Met vrolijkheid werden we op onze wenken bedient.

  Het samen zijn was heel veel gelach,maar er werd ook een traan gelaten.
  Maar door onze vriendschap konden we altijd praten.

  De hoop bleef in de berichtjes die ik altijd van je kreeg.
  Maar op een dag was de hoop vervlogen en dat bracht veel verdriet te weeg.

  Met hartjes heen en weer namen we afscheid zonder woorden te gebruiken.
  We wisten beiden dat er geen gelegenheid meer was samen een feestje in te luiden.

  Tot ziens

  Wilma,kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *