Wij gedenken Miel in ’t Zand sr.

 

Miel in ’t Zand

11-1-1931 / 25-2-2019

 

Eindhoven, 25 februari 2019 – Tot ons grote verdriet kregen wij het bericht dat Miel (sr.) na een kort ziekbed op 88-jarige leeftijd is overleden.
Miel was vrijwel vanaf het begin met ‘positieve raad en daad’ zeer bij de stichting betrokken. Ook was Miel één van onze trouwe en gulle donateurs.
Daarom eren en gedenken wij hem hier op onze website zodat hij nooit zal worden vergeten.
Zijn vrouw Annelies, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind wensen wij heel erg veel sterkte met het grote verlies van Miel.

Hij was daarnaast niet alleen mijn naamgenoot maar ook mijn peetoom en ik ga hem verschrikkelijk missen. Hij is voor altijd in mijn hart.

 

Miel in ’t Zand
mede-initiatiefnemer Topsport for Life

 Wanneer je wilt, kun je ook een boodschap achter laten (onderaan, scrol naar beneden) zodat er voor Miel een mooie virtuele en blijvende gedenkplek ontstaat.
Ook plaatsen wij graag een mooie foto of tekst. Deze graag mailen naar info@topsportforlife.nl, waarna wij deze op deze pagina zullen plaatsen, evt. vergezeld van het bijpassende verhaal.

 


Rouwkaart

 Topsport for Life - Rouwkaart Miel in 't Zand sr.

 


U hoort hier ‘Czardas’ van Josef Sakonov & London Festival Orchestra. Miel was zelf begaafd violist en dit muzieknummer behoorde tot zijn klassieke favorieten (je kunt eventueel de muziek uitzetten op onderstaande player).


Hieronder een foto van Miel bij het Zomerfeest 2016 van de stichting.

Topsport for Life - Miel in 't Zand sr. Zomerfeest 2016


 

4 thoughts on “Wij gedenken Miel in ’t Zand sr.

  1. Onze deelneming bij het overlijden van Miel. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van het verlies. Ook neef Miel sterkte gewenst. Wij wensen jullie veel liefde. Joh en Hennie van Santen, die een warm hart dragen voor Topsport for Life.

  2. Dat was toch even schrikken om je naam te zien Miel jr… Mijn oprechte condoleances na ’t vetlies van je dierbare peetoom. Ik geniet nu van deze prachtige, opzwepende vioolmuziek vol joie de vivre! Het gemis zal er niet minder om worden, maar wens dat jullie troost vinden in zijn hoge leeftijd en dat hij tot bijna zijn laatste dag fit kon genieten en zijn dromen kon leven. Liefs, Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *