Wij gedenken Stella Kampfraat-Fliers

Topsport for Life - Stella Kampfraat

 

Stella Kampfraat-Fliers

24-4-1959  / 16-6-2018

 

Eindhoven, 19 juni 2018 – Tot ons grote verdriet kregen wij het bericht dat Stella toch nog onverwacht op 59-jarige leeftijd is overleden.

 


In Memoriam Stella Kampfraat-Fliers

In mei 2017 maakten wij kennis met Stella. Samen met Hans pakten zij de kans om samen met ons een week op vakantie te gaan naar Italië. Al heel snel had zij onze harten veroverd met haar lieve blik en altijd positieve houding. Samen werd er gelachen, gehuild en vooral genoten van elke minuut, uur en dag samen met lotgenoten en onze vrijwilligers.

In de zomer bezocht zij samen met Hans, haar dochter Miranda en partner Crosby en kleindochter Katey ons Zomerfeest. Hoogtepunt van die dag werd wel de ballonvaart en was zij letterlijk even ’tussen hemel en aarde’.

Wij hebben Stella niet heel lang mogen kennen, maar wel gezien hoe dapper zij ook de strijd aanging tegen de genadeloze ziekte die haar had getroffen. Nu heeft zij dan toch, tot groot verdriet van iedereen die haar dierbaar is, die strijd moeten opgeven. Rust zacht lieve vriendin.

Wij wensen Hans, kinderen, kleinkinderen en alle naaste familie en vrienden heel veel sterkte met hun grote verlies.

 

Miel in ’t Zand
Directeur stichting Topsport for Life

 


Wanneer je wilt, kun je ook een boodschap achter laten (onderaan, scrol naar beneden) zodat er voor Stella een mooie virtuele gedenkplek ontstaat.
Ook plaatsen wij graag een mooie foto of tekst. Deze graag mailen naar info@topsportforlife.nl, waarna wij deze op deze pagina zullen plaatsen, evt. vergezeld van het bijpassende verhaal


 

Topsport for Life - Rouwkaart Stella Kampfraat - voorkant

Topsport for Life - Rouwkaart Stella Kampfraat - binnenzijde


U hoort hier ‘Breng me naar het water’ van Marco Borsato, Stella’s  eigen keus (je kunt eventueel de muziek uitzetten op onderstaande player)

 


En dan hier een aantal foto’s van Stella bij onze activiteiten:

 

Topsport for Life - Stella Kampfraat 02

Topsport for Life - Stella Kampfraat 03

Topsport for Life - Stella Kampfraat 04

Topsport for Life - Stella Kampfraat 12

Topsport for Life - Stella Kampfraat 05

Topsport for Life - Stella Kampfraat 06

Topsport for Life - Stella Kampfraat 07

Topsport for Life - Stella Kampfraat 08

Topsport for Life - Stella Kampfraat 09

Topsport for Life - Stella Kampfraat 10

Topsport for Life - Stella Kampfraat 11

 

10 thoughts on “Wij gedenken Stella Kampfraat-Fliers

 1. Stella,

  Je hebt gevochten zoals geen ander voor je gezin en je familie. Maar de strijdt tegen de ziekte was zo oneerlijk. Gedaan met afzien en telkens afstaan, mag je nu rusten bij je lotgenoten. De pijn voor je familie zal zwaar zijn omdat je liefde voor hen o zo groot was. Ik wens hen van uit het hart van Fabienne en mezelf veel sterkte toe. Wanneer je straks bij Fabienne bent, zeg haar dat ik zielsveel van haar hou. Het ga je goed Stella hierboven, de hemel heeft er terug een ster bij.

 2. Lieve Stella

  Wat hebben we met zijn allen een bijzondere week meegemaakt in Italië, een week met veel lachen maar ook op zijn tijd tranen. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze week met jou ( en uiteraard ook alle anderen) mee heb mogen maken.
  Hans en de rest van de familie, heel veel sterkte.

  Liefs Anja

 3. Lieve Stella, het was een ongelijke strijd maar je hebt nu je rust gevonden. Ik hoop dat je daar boven, net als in de luchtballon, je dierbaren kunt blijven volgen. Dag sterke vrouw❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *