Evenementen

Topsport For Life logo 2019 - kopie

Topsport for Life - Finishfoto Ledro4Life

 

 

Er worden in Nederland en in het buitenland enorm veel (sport-)evenementen georganiseerd. Hiervan zijn er ook veel die speciaal voor één of meerdere goede doelen worden georganiseerd.

Ook voor Topsport for Life worden er evenementen georganiseerd waarvan (een deel van) de opbrengst aan ons wordt gedoneerd. In het verleden ware dat onder andere ‘de Bollenstreek Classic’, ‘Heroes for Heroes’ en ‘Wheels of Steel’. 

In 2017 was Topsport for Life voor het eerst, naast het onderzoeksproject Try Me, het goede doel van het evenement ‘Ledro4Life’.

Ben jij betrokken bij de organisatie van een (sport-)evenement en wil je Topsport for Life hieraan als goede doel verbinden? Neem dan contact met ons op en we gaan samen kijken hoe we er een geslaagd evenement van kunnen maken! Het mooie van samenwerking is namelijk ook dat wij dan ook voor onze gasten een onvergetelijke dag of dagen kunnen organiseren gekoppeld aan het evenement. Zoals bij ‘Ledro4Life’ waar wij met een groep ALS-gasten een week vakantie naar Italië hebben gekoppeld aan onze aanwezigheid bij het evenement.

 

One thought on “Evenementen

 1. zoals de website titel al doe vermoeden gaat het om het beklimmen van de Mont Ventoux. Volgend jaar september wil ik Theo Bimbergen de Ventoux gaan beklimmen met de fiets Het is dan 10 jaar geleden dat ik lid ben geworden van de club van Cingles van de Ventoux.
  Ik zou graag op een of andere manier topsport for life willen verbinden als goede doel aan mijn beklimming, Waarom topsport for life. Ik heb dit jaar gezien wat jullie kunnen beteken voor mensen met een levensbedreigende ziekte zoals ALS. Het wordt geen groot evenement met veel deelnemers, maar gewoon ik met mijn fiets. Met de website wil ik vertellen over 10 jaar geleden over de voorbereiding nu en over topsport for life Indien het te realiseren is zou ik op de website een link willen creëren waarmee mensen rechtstreeks aan jullie kunnen doneren.
  Graag jullie reactie op mijn plan wat mij betreft liefst per telefoon want praten is beter en sneller communiceren dan typen.
  mvg
  Theo Bimbergen
  0622901473

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *