Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MBCN Clubdag regio Noord

10 september 2023

Stichting Topsport for Life is maatschappelijk partner van de Mercedes Benz Club Nederland.
Onderdeel van de afspraken is dat wij van harte welkom zijn om met onze gasten deel te nemen aan de door de club georganiseerde  gezellige ritten met de vele mooie klassieke Benzen langs de mooiste plekken van Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij zo al diverse onvergetelijke dagen mogen beleven.
In overleg kunnen ook gasten die rolstoelafhankelijk zijn mee doen aan deze dagen.

Op zondag 10-9-2023 wordt er een volgende clubdag (in de regio Noord) georganiseerd zoals we het gewend zijn: ’s morgens ontvangst met koffie, ’s middags lunch en aan het eind van de dag gezellig napraten met een hapje en een drankje in een restaurant. Met eventueel nog een aansluitend diner.

Wij verwelkomen onze gasten graag in Joure. Er is een mooie route  uitgezet in het Gaasterland, het zuidwesten van de provincie Friesland, door het mooie boerenland, langs oude boerderijen, IJsselmeerdijkjes en leuke dorpjes.

We starten in Joure, bij Restaurant Hajé. Na de koffie rijden we over binnenwegen en een enkele Provincialeweg in de richting Lemmer. Vanaf Lemmer vervolgen we de route naar onze lunchbestemming in Warns, Café Restaurant Op Warns. Na de lunch vervolgen we onze weg en rijden in de richting van Workum op weg naar onze eindbestemming. Zowel in het eerste als in het tweede deel van de route door het Gaasterland overheersen de weidse vergezichten en de meren. De route eindigt bij Restaurant Hajé in Joure, waar de bitterballen en de drankjes klaarstaan en we de mogelijkheid hebben om te blijven dineren.

PROGRAMMA

10.00 uur  ONTVANGST bij Restaurant Hajé.

11.00 uur  START

ca. 13.00 uur  LUNCH, Café Restaurant ‘Op Warns’ in Warns.

ca. 16.00 uur  FINISH bij Restaurant Hajé.

ca. 18.00 uur  DINER, facultatief en voor eigen rekening.

Onze eigen deelnemers ontvangen we in principe graag bij de startplaats in Joure. Je kunt daar je eigen auto parkeren, de finish is op dezelfde locatie.
Eventueel kunnen ook op maat andere vervoerafspraken worden gemaakt, afhankelijk van de woonplaatsen van onze gasten.
Behalve onze eigen klassieke Benzen kunnen we eventueel ook onze rolstoelbus inzetten wanneer dat praktischer / gewenst is.

 

Wij vragen aan onze gasten géén eigen bijdrage voor deze dag maar wel een vrijwillige donatie. Na afloop sturen wij hiervoor een Tikkie.

 

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden. Vergeet na het invullen niet om op de VERZEND button te klikken.  Je krijgt dan een automatische bevestiging in de door jou aangegeven mailbox toegezonden. Ontvang je deze bevestiging niet, probeer het dan nogmaals of neem even telefonisch contact met ons op, tel. 030-3041313.

 

Geen velden gevonden.

Gegevens

Datum:
10 september 2023

Organisator

Miel in ’t Zand
Phone
040-3041313

Locatie

Restaurant Hajé
Klokmakkerij 1
Joure, 8501 ZS
+ Google Maps