Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MBCN Clubdag – Regio Oost

16 april 2023 @ 08:00 - 17:00

Gratis

Stichting Topsport for Life is maatschappelijk partner van de Mercedes Benz Club Nederland.
Onderdeel van de afspraken is dat wij van harte welkom zijn om met onze gasten deel te nemen aan de door de club georganiseerde  gezellige ritten met de vele mooie klassieke Benzen langs de mooiste plekken van Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij zo al diverse onvergetelijke dagen mogen beleven.
In overleg kunnen ook gasten die rolstoelafhankelijk zijn mee doen aan deze dagen.

Het is weer zover, de eerste clubdag van 2023, georganiseerd zoals we het gewend zijn: ’s morgens ontvangst met koffie, ’s middags lunch en aan het eind van de dag gezellig napraten met een hapje en een drankje in een restaurant.

Op zondag 16 april 2023 verwelkomen we onze gasten graag in de Achterhoek. Er is een route uitgezet in het oosten van de provincie Overijssel en Gelderland, een heel klein stukje Duitsland, door het mooie boerenland, langs oude boerderijen, chique landhuizen en leuke dorpjes.

We starten in Groenlo, bij Café-Restaurant Brouwersnös.
Na de koffie rijden we over binnenwegen en een enkele Provincialeweg in de richting Winterswijk. Vanaf Winterswijk vervolgen we de route naar onze lunchbestemming in het oude fabriekscomplex van DRU in Ulft, Restaurant ’t Schaftlokaal.
Na de lunch vervolgen we onze weg en rijden een stukje door Duitsland op weg naar onze eindbestemming.

Zowel in het eerste als in het tweede deel van de route door de Achterhoek overheersen de weidse vergezichten en de bossen. De route eindigt bij Café-Restaurant het Wapen van Markelo, waar de bitterballen en de drankjes klaarstaan.

 

PROGRAMMA ZONDAG 16-4-2023

10.00 uur  ONTVANGST bij Café-Restaurant Brouwersnös, Eibergseweg 1, 7141 CD  GROENLO.

 

11.00 uur  START

 

ca. 13.00 uur  LUNCH, DRU – Industriepark Het Schaftlokaal
Hutteweg 24, 7071 BV  ULFT.


ca. 16.00 uur  FINISH bij Café – Restaurant  Het Wapen van Markelo, Grotestraat 1, 7475 AZ  MARKELO

Onze eigen deelnemers ontvangen we in principe graag bij de startplaats in Groenlo. Na de finish zullen we deze gasten weer naar de startplaats terug brengen.
Eventueel kunnen ook op maat andere vervoerafspraken worden gemaakt, afhankelijk van de woonplaatsen van onze gasten.

Behalve onze eigen klassieke Benzen kunnen we eventueel ook onze rolstoelbussen inzetten wanneer dat praktischer / gewenst is.

 

Wij vragen aan onze gasten géén eigen bijdrage voor deze dag maar wel een vrijwillige donatie. Na afloop sturen wij hiervoor een Tikkie.

 

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden. Vergeet na het invullen niet om op de VERZEND button te klikken.  Je krijgt dan een automatische bevestiging in de door jou aangegeven mailbox toegezonden. Ontvang je deze bevestiging niet, probeer het dan nogmaals of neem even telefonisch contact met ons op, tel. 088-2468180.

 

Geen velden gevonden.

Gegevens

Datum:
16 april 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Miel in ’t Zand
Phone
040-3041313

Locatie

Café – Restaurant Brouwersnös
Eibergseweg 1
Groenlo, 7141 CD Nederland
+ Google Maps