Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sportscar Experience Day, powered by Atmosfeer Driving Experience!

16 juli 2023 @ 13:30 - 19:00

Gratis

De autoliefhebbers onder ons kunnen op zondag 16 juli een hele leuke middag beleven!
Dankzij de supermooie samenwerking met Atmosfeer Driving Experience in Gemert gaan we (mee)rijden in 3 (of 4) zeer exclusieve atmosferische supersport wagens! Zie de foto’s hieronder.

Michel van Grunsven, samen met Dennis van der Zwan founder van Atmosfeer zegt hierover: “Wij van Atmosfeer willen geluk delen. Elke aanraking en ervaring met deze auto’s zorgt bij mensen namelijk voor een glimlach van oor tot oor. Voor onvergetelijke en onbetaalbare herinneringen die een leven lang meegaan. Daar doen we het voor.
Dat is de basis van het ontstaan van ons bedrijf en de reden waarom we onze ziel en zaligheid erin willen stoppen.”

En juist die woorden sluiten natuurlijk perfect aan bij de doelstellingen van Topsport for Life! Wij denken dan ook dat veel gasten hier een brede glimlach van zullen krijgen en het een onvergetelijke herinnering gaat worden!

Er is in elke wagen plek voor 1 passagier en dat betekent dat we met de 3 wagens korte ritten van ca. 20 minuten zullen gaan maken zodat zoveel mogelijk mensen aan de beurt kunnen komen.
De gasten die dan in de gezellige tuin van Atmosfeer op hun beurt aan het wachten zijn of al aan de beurt zijn geweest, zullen onder genot van zomerse muziek worden verwend met een hapje en een drankje.

De wagens zijn niet geschikt voor mensen die niet goed zelfstandig kunnen in- en uitstappen. Maar uiteraard is iedereen van harte welkom om van dichtbij deze prachtige sportwagens te kunnen bewonderen én om gezellig samen te zijn met andere gasten van Topsport for Life!

Dit event bieden wij zonder eigen bijdrage aan, maar een vrijwillige donatie zal erg op prijs worden gesteld.
Er is een maximum aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden en vergeet niet op de ‘Verzend’-button te klikken. Je krijgt dan een automatische bevestiging op het door jou opgegeven emailadres toegezonden.

Geen velden gevonden.

Gegevens

Datum:
16 juli 2023
Tijd:
13:30 - 19:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Miel in ’t Zand
Phone
040-3041313

Locatie

Atmosfeer
Doctor Kuijperstraat 18
Gemert, 5421 CS Nederland
+ Google Maps