FotoShop

Topsport For Life logo 2019 - kopie

topsport-for-life-fotoshop

In onze FotoShop vind je door onze eigen (vaak professionele) fotografen gemaakte foto’s van door ons georganiseerde activiteiten.
Op eenvoudige wijze kun je snel een afdruk bestellen van de foto’s naar keuze, ook is het mogelijk om de foto’s digitaal te bestellen.  Je kunt zelfs kiezen uit heel veel formaten en afdrukmaterialen.

Kortom voldoende mogelijkheden om onze foto’s snel tot je beschikking te krijgen.
En ook niet onbelangrijk: van de opbrengst komt een groot deel ten goede aan Topsport for Life, waarmee we dus weer nieuwe ‘onvergetelijke dagen’  en herinneringen kunnen organiseren en vastleggen!

 

4 thoughts on “FotoShop

  1. Graag zou ik nog foto’s bestellen van het kerst genieten jjn Dordrecht in 2016. Helaas kan ik de dotos niet meer vinden. Waar kan ik die zien en bestellen ?
    Groetjes,
    Carla

    • De foto’s van ‘Kerst Proeven’ 2016 staan er weer op. Er komen er echter nog meer, maar wij wachten nog op de juiste bestanden van de fotograaf en hebben deze opnieuw opgevraagd.

    • De foto’s kunnen worden besteld in de formaten zoals in de webshop is aangegeven. Dit hangt mede af van het formaat van de originelen. Wanneer deze in een andere verhouding zijn opgeslagen, zal ook de printversie op dat formaat aansluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *