Herman Lemstra

Topsport for Life - Herman Lemstra - NK Wielrennen 2013

Herman (rechts op de foto) bij het NK Wielrennen in 2013. In het midden Jan de Baat en helemaal links Henk Groenewege.

Topsport for Life - Herman Lemstra - Dakar Preproloog 2015

Herman, rechts op de foto, bij de Dakar Preproloog 2015. In het midden Dakar-deelnemer en Topsport for Life-ambassadeur Jurgen van den Goorbergh, en helemaal links gast Gerrit-Jan Maliepaard.

 

Bericht van Herman d.d. 8-12-2015:

Hallo, ik ben Herman Lemstra en ik woon in Oud Beijerland. Ik heb de erfelijke ongeneselijke hersenziekte Huntington. Ik ga al een paar jaar mee met evenementen van Topsport for Life en maak ook gebruik van een life coach.

Mijn eerste evenement  bij Topsport for Life is een paar jaar geleden de start van de Tour de France in Rotterdam. Ben ook in Zandvoort geweest als bijrijder in raceauto en het NK wielrennen in Kerkrade, naar Zesdaagse Rotterdam en het schaatsen in Heerenveen en de Dakar Preproloog in Valkenwaard en nog veel meer.

Dus regelmatig   evenementen waarin  jezelf kan zijn, voor mij erg belangrijk. Ook sluit je vriendschappen bij Topsport for Life.

Daarom vind ik het heel erg dat Topsport for Life het financieel moeilijk heeft, door te weinig donateurs. De Stichting bestaat uit vrijwilligers en besteed bijna al het geld aan activiteiten voor zieken zoals ik. Zelf ben ik ook donateur en betaal soms ook kleine bijdrage voor de evenementen.

Ik wil heel graag nog vaak met Topsport for Life op pad en hoop dat zij meer donateurs krijgen voor het mooie werk dat ze doen. Dus lieve mensen word donateur alles helpt ze hebben het echt nodig. Dat kan éénmalig maar liever nog als vaste donateur zoals ik ook ben.

Groetjes Herman

 

 

Redactie: Herman tot ons grote verdriet op 10 oktober 2018 overleden. 

Wilt u gehoor geven aan de wens van Herman?
Geef u dan hier op als éénmalige of als vaste donateur.

Lees hier de andere verhalen van onze gasten

One thought on “Herman Lemstra

  1. Ben het met Herman helemaal eens donateur worden voor TOPSPORTFORLIFE the best thing you can do I do it also. En ook ben ik gast van deze bijzondere en warme liefdevolle stichting TOPKLASSE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *