24-uurs Team Challenge afgelast

Topsport for Life - Logo 24hours_TSFL

Eindhoven, 31 augustus 2018 – In het weekend van 6 en 7 oktober aanstaande staat de 1e Topsport for Life 24-uurs Team Challenge gepland. Helaas hebben zich op dit moment nog onvoldoende teams hiervoor aangemeld. Daarom hebben we nu tot onze spijt moeten besluiten dat dit evenement niet door kan gaan.

Een flinke tegenvaller omdat wij hadden gehoopt dat het evenement veel interesse zou krijgen van de sportieve fietsers en ons daarmee zou gaan helpen extra geld in te zamelen om meer te kunnen gaan betekenen voor mensen die nú levensbedreigend ziek zijn, zoals door kanker of ALS.
Voor het onderzoek naar deze ziektes worden veel sportieve evenementen georganiseerd zoals de ALS City Swim, Alpe d’Huzes etc., maar van alle miljoenen euro’s die dit oplevert voor respectievelijk ALS Nederland en KWF komt geen euro terecht bij onze inzet voor mensen die nú ziek zijn. Daarom ons initiatief om nu zélf een evenement te organiseren zodat we nog meer kunnen betekenen voor de mensen die nú ziek zijn.  

Miel in t Zand: “Echte oorzaken voor het gebrek aan belangstelling hebben wij niet. Het concept van een 24-uurs wedstrijd bestaat al langer, dus gingen wij ervan uit dat dit ook voor ons zou gaan werken. Mogelijk dat de planning begin oktober, aan het einde van het buiten wegseizoen, toch parten speelt”.

Wat is jouw mening cq. idee hierover? laat het ons weten alsjeblieft. Je kunt je reactie onderaan dit bericht achter laten.

Wij gaan ons nu beraden op een ander sportief evenement dat wij dan in de zomerperiode van 2019 willen organiseren. Want ook bij ons is ‘opgeven geen optie’! Suggesties zijn van harte welkom!

Tot slot willen wij alle mensen en partijen die bereid zijn geweest deel te nemen en om mee te helpen aan de 24-Uurs Challenge van harte bedanken voor hun betrokkenheid en inzet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *