7 december: Dag van de vrijwilliger

Vrijwilligerscoördinator Gera Soederhuizen

Vrijwilligerscoördinator Gera Soederhuizen

Eindhoven, 7 december 2017 – Vandaag is het de ‘Dag van de vrijwilliger’. Topsport for Life bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet! Overal in onze organisatie dragen vrijwilligers met hart en ziel hun steentje bij.
Onze vrijwilligers organiseren activiteiten, vervullen individuele wensen en begeleiden onze gasten. En achter de schermen wordt er ook heel veel werk verzet.

Deze keer zetten wij vrijwilligerscoördinator Gera Soederhuzien speciaal in het zonnetje. Gera heeft dit jaar achter de schermen enorm veel werk verzet en ervoor gezorgd dat we onze vrijwilligerszaken professioneel op orde hebben door onder andere een nieuw vrijwilligerscontract op te stellen en een Handboek voor vrijwilligers te schrijven. Daarnaast heeft zij veel teksten op o.a. onze site, algemene voorwaarden en informatiematerialen geschreven. Ook is zij lid van ons managementteam en organiseert zij alle vergaderingen van dit team en het bestuur en maakt zij daarvoor ook de verslagen. 
Gera heeft dus enorm veel uren volledig vrijwillig ingezet en is zeer betrokken bij onze organisatie. 
Wij zijn haar én alle andere vrijwilligers die zich steeds maar weer belangeloos inzetten voor onze organisatie ontzettend dankbaar! 

Bestuur stichting Topsport for Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *