Actie Voetbalshirtweek nu voor Topsport for Life

Banner Voetbalshirtweek

 

Eindhoven, 25 augustus 2019 – Vandaag maakte de organisatie van de actie ‘Voetbalshirtweek’ bekend dat zij hun actie vanaf nu gaan organiseren met Topsport for Life als het goede doel. Sinds 2018 bestaat deze actie en kent een steeds groter succes. Wij zijn natuurlijk erg blij met deze nieuwe ludieke actie voor ons en zullen ons in de komende tijd er samen met de organisatie van de actie voor gaan inzetten dat de actie een heel groot succes gaat worden!
De actieweek zal zijn van 25 t/m 29 mei 2020.

Wij citeren hun bericht:
Met trots maakt De #VoetbalShirtWeek bekend dat we komend seizoen intensief gaan samenwerken met Topsport for Life van oa Hans van Breukelen en Miel In’t Zand.

Topsport for Life is een Eindhovense Stichting die zich in Nederland en België inzet om het leven van mensen met een levensbedreigende ziekte te verbeteren. Topsport for Life bereikt dit door onvergetelijke activiteiten, dagelijkse ondersteuning en een luisterend oor. Alles wat Topsport for Life doet wordt indirect mogelijk gemaakt door sporters of (voormalig) topsporters en door alle anderen die zich zeer aangesproken voelen door deze aanpak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *