Actie Voetbalshirtweek gaat ook ná 29-5 gewoon door!


IMG_0032

Welke sporter met een DOEL stopt voor het behalen van het doel?

Niemand, dus WIJ gaan DOOR met de actie!

 

Eindhoven, 29 mei 2020 – Afgelopen maandag 25 mei is de actie Voetbalshirtweek gestart en vandaag zou het de laatste dag zijn waarop er geld kan worden gedoneerd voor een beter leven met ALS. Initiatiefnemer van de actie, het Summa College in de regio Eindhoven, en Topsport for Life hebben nu besloten om de actie voorlopig door te laten lopen.

Gebleken is namelijk dat de Coronabeperkingen óók invloed hebben op het verloop van de actie en dat er meer tijd nodig is om de doelstelling van €11.000 te realiseren. Met het geld wil de stichting onder andere ALS-patiënten weer op een Coronaveilige manier bij elkaar laten komen en uitstapjes aanbieden. Veel ‘ALS-ers’ zitten al maandenlang in quarantaine en verheugen zich op het idee weer eens erop uit te kunnen en even alles te kunnen vergeten..

In een normale situatie zouden de studenten van het Summa College nu ook allerlei activiteiten organiseren in het kader van de Voebalshirtweek, maar dat is door de Corona allemaal niet door kunnen gaan. Ook is het in deze periode moeilijk om alle studenten te bereiken. Daarnaast hebben ook sportscholen en voetbalverenigingen aangegeven zich voor de actie in te willen zetten, maar is er meer tijd nodig.

 

Kortom, de actie voor een beter leven met ALS loopt voorlopig gewoon door! 


>> Ga naar de actiepagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *