Acties De Voetbalschool leveren €2.400 op!

IMG_3170

St. Philipsland, 15-16 oktober 2013

Dit jaar heeft stichting De Voetbalschool, nauw verbonden met voetbalclub NOAD’67 in St. Philipsland, voor de negende keer een voetbalschool georganiseerd voor de jeugd van 6-12 jaar. Ieder jaar wordt deze activiteit gekoppeld aan een goed doel, zoals eerder aan Right2Play en de Johan Cruyff Foundation.

Dit jaar viel de eer te beurt aan Topsport for Life om het goede doel van de voetbalschool te zijn en in de weken voorafgaand aan de school hebben de jeugdige deelnemers o.a. geld ingezameld door statiegeld van lege flessen op te halen. Als ’tegenprestatie’ heeft Topsport for Life meegewerkt aan het programma van de voetbalschool door als trainers onze ‘buddies’ Sef Vergoossen en Björn van der Doelen in te zetten. En ook Hans van Breukelen, lid van ons Comite van Aanbeveling, gaf acte de presence door een presentatie te geven voor de sponsoren en vrijwilligers van de club en voetbalschool. Ook Jan van Halst, Robert den Braber en Michael Rummenige waren actief tijdens de voetbalschool waardoor de circa 100 jeugdspelers heel veel hebben kunnen opsteken van deze grote namen uit het profvoetbal.
Heel bijzonder in het programma van de slotdagw as dat er ook aandacht werd besteed aan sporten voor mensen met een beperking. Deze sporters namen ook actief deel aan de voetbalschool, terwijl de kinderen zonder beperking de kans kregen om eens te ervaren hoe het is om bijvoorbeeld in een rolstoel te basketballen of korfballen.

Al met al zat de sfeer er heel goed in en bleek de samenwerking tussen de Voetbalschool en Topsport for Life ook zeer succesvol want Topsport for Life mocht uiteindelijk een cheque in ontvangst nemen van maar liefst €2.400! Dit bedrag is een absoluut record voor de Voetbalschool omdat eerdere acties voor andere goede doelen veel minder hadden opgeleverd.

Wij zijn dan ook alle mensen die bij de organisatie van de Voetbalschool betrokken zijn en ook alle kinderen die aan de actie hebben meegewerkt heel erg dankbaar voor hun inzet voor ons!

Hieronder staan al enkele foto’s van het evenement. Alle gemaakte foto’s zijn binnenkort te vinden en te bestellen op onze fotosite

IMG_3155

Björn van der Doelen maakt de jeugd ‘gek van voetbal!’

IMG_3134

V.l.n.r.: Jan van Halst, Sef Vergoossen, Jouko Gorissen, Paula Pietersen-Teunisse en Miel in ’t Zand

IMG_3119

Jan van Halst, gedreven als altijd, aan de slag met een van de teams van de Voetbalschool

IMG_3128 IMG_3125 IMG_3066

IMG_0670-bewerkt  LR

Vier ’topsporters’ op de foto: v.l.n.r. Sef Vergoossen, Jesse van Hemert, Jan van Hemert en Hans van Breukelen