Particuliere acties voor Topsport for Life leveren €4.200 op!

geld

 

 

Eindhoven, 15 september 2016 – Met regelmaat organiseren anderen mooie acties voor Topsport for Life. Dankzij deze initiatieven zijn wij in staat om ons ‘goede werk’ te doen en dus zijn wij hier ontzettend blij mee!
Voel jij je misschien ook geïnspireerd om voor ons en dus voor onze gasten in actie te komen? Dat wordt enorm gewaardeerd! Natuurlijk willen we jou daarbij eventueel adviseren en helpen, bijvoorbeeld met het beschikbaar stellen van promotiematerialen. Neem daarvoor dan contact met ons op.

 

Actie Patrick Verhoeven
Patrick was een goede vriend van Oscar Wagner. Helaas is Oscar eind december van het afgelopen jaar overleden aan de gevolgen van ALS. Omdat Oscar zoveel baat had gehad bij Topsport for Life en daar ook graag over vertelde, heeft dit Patrick geïnspireerd om een geldinzamelactie voor ons op te zetten.
Opbrengst voor Topsport for Life: €400!
Dankjewel Patrick!

 

Actie RTV de Bollenstreek
Ook dit jaar werd in juni weer de oergezellige en mooie Bollenstreek Classic verreden. Ook wij namen deel met een mooi team.
De opbrengst van het inschrijfgeld werd door de organiserende vereniging volledig gedoneerd aan het goede doel. Eind juli namen wij een prachtige cheque in ontvangst!

Opbrengst voor Topsport for Life: €2.750!
Dankjewel RTV de Bollenstreek, met name René van Kesteren en Kees van Oeffelen!

 

Actie Joh en Hennie van Santen
Joh en Hennie, ouders van de in januari aan kanker overleden Esther, waren in september jl. 45 jaar getrouwd. Dit werd door hun samen met familie en vrienden gevierd, met Esther in gedachten. Met Esther hebben wij in haar laatste levensfase nog hele mooie en bijzondere dagen beleefd.
Haar ouders kozen er voor om aan de genodigden bij hun feest geen cadeaux te vragen, maar een donatie aan Topsport for Life. Ook omdat Esther dat zou hebben gewild. Een heel erg mooi gebaar.

Opbrengst voor Topsport for Life: €1.050!
Dankjewel Joh en Hennie en nog heel veel gelukkige en gezonde dagen samen!

logo-payoff-2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *