Belactie Vriendenloterij erg geslaagd!

Logo Vriendenloterij

Eindhoven, 18 november 2019 – Vorige week dinsdag 12-11 hebben 11 vrijwilligers van Topsport for Life in ons kantoor ‘SX-Eindhoven’ een avond lang gebeld met relaties van de stichting en ook met mensen uit het eigen persoonlijke netwerk. Doel was om zoveel mogelijk nieuwe deelnemers te werven voor de Vriendenloterij waardoor wij als stichting ook kunnen rekenen op meer ‘broodnodige’ structurele inkomsten.

Ons 'vrolijke belteam'! Achterste rij v.l.n.r.: Marco de Grip, Rob in 't Zand, Marcel Sanders, Hennie Slingerland, Rob Pander Maat, Katelijne Zaalberg. Geknield v.l.n.r.: Erik in 't Zand, Juultje Rovers, Nicole in 't Zand,  Miel in 't Zand. Niet op de foto: Cor van de Berg.

Ons ‘vrolijke belteam’! Achterste rij v.l.n.r.: Marco de Grip, Rob in ’t Zand, Marcel Sanders, Hennie Slingerland, Rob Pander Maat, Katelijne Zaalberg.
Geknield v.l.n.r.: Erik in ’t Zand, Juultje Rovers, Nicole in ’t Zand, Miel in ’t Zand. Niet op de foto: Cor van den Berg.


En die doelstelling is dik behaald! De tussenstand is nu dat wij al meer dan 100 deelnemers aan de Vriendenloterij hebben kunnen werven, een fantastisch resultaat van iets wat ook voor ons ‘nieuw’ was. Want geen van de vrijwilligers die heeft meegeholpen die avond is gewend loten te verkopen, maar vanuit de grote betrokkenheid die iedereen bij het doel van de stichting heeft, is toch dit mooie resultaat uit de bus gekomen!

Voorafgaand aan de belavond kregen onze vrijwilligers instructie door een medewerker van de Vriendenloterij.

Voorafgaand aan de belavond kregen onze vrijwilligers instructie door een medewerker van de Vriendenloterij.

Alle mensen die wij zouden gaan bellen waren vooraf ook per mail hierover op de hoogte gesteld. Toch bleek dat ongeveer de helft van deze mensen op de avond zelf niet bereikt kon worden. Uiteraard gaan we die mensen nog een keer benaderen. 

Iedereen is druk aan het bellen..

Iedereen is druk aan het bellen..

 

We willen de vrijwilligers die aan de avond hebben meegewerkt én natuurlijk ook alle mensen die voor ons nu deelnemen aan de Vriendenloterij enorm bedanken voor de support!

 

Als je meespeelt met de VriendenLoterij:

  • Gaat de helft van jouw lotprijs direct naar onze stichting

  • Maak je maandelijks kans op mooie prijzen tot wel €1.000.000,-


>> Speel voor Topsport for Life mee met de Vriendenloterij


Speel je al mee met de VriendenLoterij?
 

Dan kun je jouw lot vanaf nu eenvoudig koppelen aan stichting Topsport for Life. Bel daarvoor naar de Vriendenloterij Ledenservice: 088-0201020 en kies optie 3.

 

Namens al onze gasten die nú leven met een levensbedreigende ziekte nu al van harte bedankt voor jouw deelname!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *