Bericht aan onze trouwe donateurs

Eindhoven, 3 augustus 2023 – Ook in 2023 zorgen wij voor mooie dagen waarbij onze gasten die nú leven met een levensbedreigende ziekte even hun ziekte kunnen vergeten.
Jouw financiële support is daarvoor enorm belangrijk en wij willen jou daar nog eens heel hartelijk voor bedanken!

In het lopende jaar hebben wij dankzij de support van onze donateurs en sponsoren onder meer de volgende bijzondere activiteiten kunnen organiseren:

groepsreis naar de Costa Blanca in Spanje
– in het Oosten van Nederland een dag toeren in klassieke Mercedessen
– een individuele reis naar de Costa Blanca voor een ALS-er en zijn partner
– de 1e ‘Sportscar Experience Day’.
Van die dag (zie de groepsfoto bovenaan dit bericht) hebben wij ook een leuke korte ‘after movie’ gemaakt welke je op ons YouTube-kanaal kunt bekijken via deze link:
https://youtu.be/W8x1LYst4zo

En op korte termijn staan de volgende activiteiten op het programma:

– op 25-8 a.s. een VIP-ontvangst bij de Super Friday van de Grand Prix Formule 1 op circuit Zandvoort,
– van 4 t/m 8-9 a.s. ons alweer 7e (!) Summercamp naar Ameland. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar, dus ken jij iemand die wij hiermee kunnen helpen, dan attendeer hem/haar haar graag z.s.m. op.
– op 10-9 a.s. in het Noorden van Nederland een dag toeren in klassieke Mercedessen.

Behalve met de organisatie van onze evenementen en het vervullen van individuele hartsdromen, dragen wij ook bij aan de kwaliteit van leven van onze gasten door:
individuele begeleiding / coaching
– huisbezoeken
– tijdelijk beschikbaar stellen van zorghulpmiddelen en fietsen


Wij zijn voor ons werk 100% afhankelijk van de steun van donateurs en sponsoren. Wij krijgen geen subsidies of andere overheidssteun en kunnen dit alles doen dankzij de inzet van onze betrokken vrijwilligers.
Daarom hopen en vertrouwen wij erop dat ook jij ons als donateur wilt blijven steunen zodat wij ons mooie en belangrijke werk kunnen blijven doen. SAMEN maken wij zo een beetje het verschil!

Daarnaast zijn wij de Roparun enorm dankbaar voor haar jarenlange trouwe support aan onze organisatie.
De Roparun heeft tot doel om voor mensen met kanker: “Leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Veel van onze activiteiten zouden zonder de steun van de Roparun niet mogelijk zijn geweest.

Datzelfde geldt inmiddels ook voor het Vaillantfonds die ons inmiddels ook al jaren financieel ondersteunen. Zij hebben tot doel om ‘aan het leven terug te geven’. Bekijk als je wilt ook eens hun website voor meer achtergrondinformatie.

Het merendeel van onze gasten leeft met ALS / PLS /PSMA en wij hopen dat er in de toekomst ook vanuit die community financiële steun wordt gegeven aan Topsport for Life zodat wij bij kunnen blijven dragen aan de kwaliteit van leven van mensen die leven met die genadeloze ziekte.

Tot zover deze ‘tussentijdse update’. Mocht je nog vragen hebben of suggesties willen doen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *