Bijzondere prestatie door fundrunner Carla en haar hond Tica

Topsport for Life - Carla Erdbruggen 03

Carla Erdbruggen nu ook Fundrunner voor Topsport for Life! 

Tongeren, 5 november 2014 – Enkele jaren geleden verloor Carla Erdbruggen uit Tongeren (B) van de ene op de andere dag haar beide benen als gevolg van een zeer ernstige ziekte. Maar Carla was en is een enorme doorzetter en geniet verder van haar leven, samen met haar man Gerard.

In 2013 meldde Carla zich ook aan bij Topsport for Life en waren zij samen o.a. van de partij bij ons FUNevent ‘Samen De Wolken In’. Carla wilde heel graag iets terug doen voor Topsport for Life en met de komst deze week van de sportapp Fundrunner is dit nu ook mogelijk geworden. Deze week heeft zij haar eerste trip gemaakt, geholpen door haar hond Tica. Uiteindelijk kon zij op Facebook posten:

 

“Ik heb €2,50 verdiend voor Topsport for Life door 5,57 km te wandelen. Dank ZEKUR.nl!”

logo Zekur.nl

We zijn natuurlijk erg blij met de €2,50 die Carla, dankzij Zekur.nl, voor ons bij elkaar heeft ‘gelopen’, maar vooral onder de indruk van haar zeer bijzondere inzet en prestatie. Wat een mooi voorbeeld is zij hiermee voor alle mensen die zich met Fundrunner gaan inzetten voor ons en de andere aan Fundrunner gekoppelde doelen.

DIEPE BUIGING VOOR CARLA!

One thought on “Bijzondere prestatie door fundrunner Carla en haar hond Tica

  1. Bij deze willen wij ook haar vanharte
    Feliciteren.
    We kennen haar dan ook als een enorme doorzetter die er steeds ten volle voor gaat en in de ogen van haar metekind een echte engel is 🙂
    We hebben enorm veel respect voor Carla en Gerard dat ze ondanks alles nog steeds ten volle van het leven genieten en altijd klaar staan voor iedereen.
    Carla en Gerard jullie zijn een super Team 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *