Bijzondere verjaardag levert bijzondere donatie én een nieuwe vrijwilliger op!

65-vlaggetje

 

Eindhoven, 14 maart 2019 – Onze stichting werd verrast met een wel hele gulle gift! Rob Pander Maat uit ‘s-Hertogenbosch werd onlangs 65 jaar en had aan zijn verjaardagsgasten gevraagd een bijdrage te doen voor een gift aan een goed doel. Dit leverde uiteindelijk €1.000 op voor Topsport for Life! We zijn Rob daarvoor heel erg dankbaar!

Rob: “ik heb een hele mooie carrière achter de rug en het is ons goed gegaan. Nu ik met pensioen ben wil ik mij graag inzetten voor een goed doel voor mensen die een duw in de rug goed kunnen gebruiken. Tot voor kort was ik vrijwilliger bij Vereniging Hartsdromen, maar omdat die vereniging nu is gestopt wil ik mij heel graag gaan inzetten voor de gasten van Topsport for Life. Beide organisaties werkten ook heel plezierig samen en dan is de keuze snel gemaakt! Daarom gaat ook mijn verjaardagsdonatie nu naar Topsport for Life én heb ik mij aangemeld als vrijwilliger!”

 

Wil jij misschien ook bijdragen aan een beter leven voor mensen die nú ziek zijn? Meld je dan óók aan als vrijwilliger en/of als donateur bij Topsport for Life. Samen kunnen we dan een verschil maken!
Wist je trouwens dat je donaties volledig aftrekbaar zijn van de belasting wanneer je met ons afspreekt dat je minstens 5 jaar donateur wordt? Geef je incidenteel of voor een kortere periode, dan geldt een drempel van 1% van je jaarinkomen.
Meer weten? Volg dan deze link:

>> https://www.consumentenbond.nl/erven-schenken/geven-goed-doel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *