Bilfinger Wielerkoers 2015 doneert €300

Topsport for Life - Bilfinger Wielerkoers -1-

 

Eindhoven, 23 september 2015 – Zaterdag 12 september vond de jaarlijkse wielerkoers van Bilfinger Industrial Services plaats: inmiddels alweer de negende editie. Aan deze fietstocht wordt deelgenomen door medewerkers en relaties van de onderneming.
De route was een rit van 90 kilometer ten zuiden van Groesbeek en liep door acht gemeenten in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Het weer was met regelmatig zon, weinig wind en vooral geen regen prima te noemen. Mede door deze prettige weersomstandigheden werd met het grote peloton een prima gemiddelde van 30 kilometer per uur gehaald.

Topsport for Life - Bilfinger Wielerkoers -3-Schrijver en fanatiek wielrenner Tim Krabbé nam deel aan de koers en was de gehele dag aanwezig. ’s Middags hield hij een voordracht over toerfietsen en Strava, een app/website waarmee je jezelf kunt vergelijken met andere wielrenners. Als dank voor zijn enthousiaste aanwezigheid reikte Ruud van Doorn (Chief Executive Officer) aan een aangenaam verraste Krabbé een shirt uit met de titel ‘De Renner’, naar de wielerklassieker die Krabbé in de jaren zeventig schreef.

In samenwerking met Tim Krabbé heeft BIS besloten om

€300 (zegge driehonderd euro)

te doneren aan Topsport for Life. Een heel mooi gebaar! Dit helpt ons weer om meer te doen voor mensen die strijden tegen een levensbedreigende ziekte.

Tim en Bilfinger Industrial Services, van harte bedankt!

 Topsport for Life - Bilfinger Wielerkoers -2-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *