De Zee Theaterproducties en Topsport for Life starten samenwerking

Topsport for Life - logo De Zee

 

Eindhoven/Castricum, 4 mei 2016 – Topsport for Life heeft met De Zee Theaterprodukties een hele mooie partner gevonden voor het invullen van haar programma ‘Samen Cultureel’.  Vanaf 2016 biedt de stichting voor haar gasten niet alleen een aan (top-)sport gekoppeld programma van onvergetelijke dagen aan, maar ook op het gebied van culturele activiteiten. Daarom is de stichting heel erg blij met de nieuwe samenwerking met De Zee Theaterprodukties.

Deze samenwerking houdt in dat gasten van Topsport for Life zich, ‘zolang de voorraad strekt’, vanaf het nieuwe theaterseizoen gratis of tegen een kleine vergoeding kunnen aanmelden voor álle theaterproducties van De Zee. De samenwerking kreeg al een mooie start door de uitnodiging die de stichting mocht krijgen om de try-out van ‘Waar was jij in ’88?’, met onze eigen ambassadeur Hans van Breukelen en televisiecommentator Evert ten Napel, met een aantal gasten bij te wonen.

Topsport for Life - Marijke van der Zee
Marijke van der Zee, directeur van De Zee Theaterproducties

Marijke van der Zee: “Wij werken er graag aan mee om mensen die elke dag moeten leven met een hele ernstige ziekte, even de ziekte te kunnen laten vergeten. Ons aanbod op het gebied van theater, toneel, muziek en cabaret is heel erg gevarieerd en ik weet zeker dat we hiermee vele gasten van Topsport for Life een hele leuke tijd kunnen bezorgen!”

De door De Zee Theaterproducties geproduceerde voorstellingen voor het komende theaterseizoen (start september 2016) worden medio juni opgenomen op onze site onder www.topsportforlife.nl/agenda. Voor een vooruitblik kan al hier worden gekeken op de site van De Zee Theaterproducties. Aanmeldingen kunnen daarna worden gericht aan info@topsportforlife.nl.

 

One thought on “De Zee Theaterproducties en Topsport for Life starten samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *