Hartsdroom Henk Lunsing gaat in vervulling!

Topsport for Life - Henk Lunsing in De Kuip bij concert Marco Borsato 2-6-2019

Banner Marco Borsato in De Kuip

 

 

Eindhoven, 5 juni 2019 – Afgelopen zondag 2 juni was het zo ver: één van onze gasten, Henk Lunsing uit Nieuw-Buinen, kon zijn droomwens in vervulling zien gaan! Samen met zijn vrouw Truus en zoon Marijn bezochten zij het unieke concert van Marco Borsato in De Kuip in Rotterdam. Ze werden daarbij begeleid door onze eigen ambassadeur Marco de Grip. Zo bezorgden beide Marco’s het gezin een geweldige middag die ze niet snel zullen vergeten!

Aanleiding was het gegeven dat Henk en Truus 15 jaar geleden, kort nadat zij elkaar hadden leren kennen, ook in de Kuip het concert van Borsato hadden bezocht en dat zij er om die reden nu weer heel graag bij wilden zijn. De omstandigheden voor Henk en Truus waren nu echter totaal anders doordat Henk is getroffen door de ziekte PLS, een variant van de genadeloze ziekte ALS, waardoor Henk nu in een rolstoel zit. Ook is het voor het gezin niet meer vanzelfsprekend dat zij nog een dergelijk uitje zelf kunnen plannen.
Daarom had Truus begin dit jaar de wens neergelegd bij Topsport for Life. Door de goede contacten van de stichting met organisator Mojo Concerts hebben zij nu toch hun wens in vervulling zien gaan!

Heb jij ook een bijzondere wens? Laat het ons weten en dan gaan wij kijken of we dit ook voor jou mogelijk kunnen maken!

Deze wens hebben wij kunnen realiseren dankzij onze samenwerking met Mojo Concerts.

Mojo_logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *