Eindhovens Dagblad luidt actie Voetbalshirtweek in

Banner Voetbalshirtweek

Eindhoven, 3 mei 2020 – Van 25 tot en met 29 mei aanstaande is het de Voetbalshirtweek! In het Eindhovens Dagblad van gisteren werd er met een mooi artikel (lees hieronder) ook aandacht besteed aan deze actie voor Topsport for Life, georganiseerd door het Summa College in Eindhoven.

Het leuke van deze benefietactie voor ons is dat deze toch door kan gaan, ondanks de Coronacrisis. Want je kunt er gewoon thuis aan mee doen! Het enige wat je in de week van 25 tot en met 29 mei hoeft te doen, is een voetbalshirt aan te trekken van jouw favoriete club, er een selfie van te maken, die te delen via social media en slechts €1,00 (meer mag natuurlijk altijd) te doneren aan Topsport for Life. Daarvoor wordt er op 25 mei om 9.00 uur ‘s-ochtends een link naar een donatiepagina gepubliceerd waarna de actie kan starten!
De geplande actiedag met allerlei activiteiten op het Summa College kan helaas door de Corona niet doorgaan en wordt later dit jaar georganiseerd.

De actie van het Summa College is met name bedoeld voor onze inzet voor mensen die nú leven met ALS. Na een gastcollege op de school over ALS werd besloten om een actie te bedenken om ook iets te doen in de strijd tegen ALS. Hoe dat precies verder is gegaan lees je in het artikel in het Eindhovens Dagblad.

Vanaf nu zullen wij in aanloop naar de actieweek al met regelmaat oproepen van BN-ers (Bekende Nederlanders) en BB-ers (Bekende Belgen) publiceren om zo aandacht te vragen voor de actie.

 

20200502 - Artikel over Voetbalshirtweek Eindhovens Dagblad
Wil je het artikel lezen? Klik dan op onderstaande link en het artikel opent dan als PDF:

20200502 – Artikel over Voetbalshirtweek Eindhovens Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *