Eindstand Actie Voetbalshirtweek is €7.802!

Banner Voetbalshirtweek


Eindhoven, 1 juli 2020 –
Op 25 mei jl. startte de actie Voetbalshirtweek voor Topsport for Life, een initiatief van het Summa College. Omdat de actie ook last had van het Coronavirus, werd besloten om de actie te verlengen tot en met 30 juni jl. zodat toch zoveel mogelijk mensen de gelegenheid konden krijgen om aan de actie mee te doen.

En het eindresultaat mag er zijn! Er is totaal 

€7.802 

aan Topsport for Life gedoneerd, bij elkaar gebracht door 348 donateurs! Fantastisch!
Met dit geld kan zeker extra worden bijgedragen aan een beter leven voor mensen die nú levensbedreigend ziek zijn, zoals door ALS of kanker.

Daarnaast zijn wij natuurlijk ook erg blij met alle aandacht in met name de regionale media rondom Eindhoven. Dit draagt ook positief bij aan een grotere naamsbekendheid.van Topsport for Life!

Wij willen iedereen die de actie mogelijk heeft gemaakt en eraan heeft bijgedragen heel hartelijk bedanken! Een speciaal woord van dank gaat uit naar Rob van Moorsel, docent aan het Summa College en kartrekker van de actie. Hij heeft er, samen met een aantal collega’s, in de afgelopen periode alles aan gedaan om de actie tot een succes te maken. Het eindresutaat is hoger dan in de beide voorgaande jaren, en dat in deze moeilijke omstandigheden! 
Nogmaals heel erg hartelijk bedankt Rob!

De Voetbalshirtactie is een mooi concept en wij hopen natuurlijk dat de actie in de komende jaren een mooi vervolg gaat krijgen. En dan hopelijk zonder ‘lock down’ zodat er ook weer activiteiten op school en elders georganiseerd kunnen gaan worden! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *