Eveline maakt Verjaardagskalenders voor ons!

20200601 - Topsport for Life - Actie Eveline Haegeman

Eindhoven, 21 april 2020 – Onze stichting is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van de welwillende hulp van anderen. Zo zijn wij natuurlijk erg blij met ons team van betrokken vrijwilligers, de bedrijven die ons ondersteunen met geld, diensten of materialen en natuurlijk de mensen die donateur zijn van de stichting!

Daarnaast zijn er ook mensen die individueel in actie komen, vaak vanuit persoonlijke betrokkenheid bij de stichting. En die acties zijn altijd hartverwarmend!
Graag besteden wij daarom aandacht aan deze acties. En natuurlijk hopen wij dat heel veel mensen deze acties willen ondersteunen. Niet alleen omdat wij er als stichting mee geholpen zijn, maar zeker ook als waardering voor de initiatiefnemers!

 

Eveline ontwerpt en verkoopt 4 verschillende Verjaardagskalenders!

Eveline Haegeman uit Zottegem in België leeft nú met ALS en is daardoor nu al enorm fysiek beperkt. Al enkele jaren is zij enthousiast deelnemer aan onze evenementen en is zij ook al met de stichting op vakantie geweest naar Ameland.

Ondanks haar zeer moeilijke situatie ‘zit zij niet bij de pakken neer’ en bedenkt steeds weer leuke acties om geld in te zamelen voor Topsport for Life. Het vorig jaar bijvoorbeeld heeft onder haar leiding een team van bewoners van het verzorginghuis waar Eveline woont, honderden sleutelhangers gehaakt en verkocht voor Topsport for Life!

Topsport for Life - Eveline Haegeman - actie sleutelhangers 2019

Nu heeft Eveline op haar oogbestuurde computer zelf een reeks aan Verjaardagskalenders ontworpen en laten drukken. Deze kalenders zijn nu te koop voor €10 per stuk + verzendkosten.

Topsport for Life - Presentatie verjaardagskalenders
Eveline heeft 4 verschillende kalenders gemaakt met als thema’s:
1. honden
2. poezen
3. wilde dieren
4. zonsondergang

Vrijwel alle mooie foto’s komen uit haar eigen persoonlijke fotoarchief of zijn gemaakt door familie of vrienden.
Bij iedere kalender zit een inlegfolder waarin Eveline haar persoonlijke verhaal en motivatie deelt waarom zij steeds weer in actie komt voor onze stichting!

 

Wil jij haar mooie actie steunen door ook zo’n kalender te kopen?
Vul dan alsjeblieft het formulier hieronder in en dan wordt de kalender met de post bij jou thuis bezorgd.

 

Wanneer je het formulier hieronder hebt ingevuld, vergeet dan niet om op de ‘Verzend’ button te klikken. Wanneer je dat correct hebt gedaan verschijnt er op de plaats van het formulier een zogenaamd ‘succes bericht’.

 

Geen velden gevonden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *