Frans Zondag doneert zijn verjaardagsgeld aan Topsport for Life!

Frans overhandigt zijn brief aan Nita en Mie van Topsport for Life

Frans overhandigt zijn brief aan Nita en Miel van Topsport for Life

 

Eindhoven, 11 juli 2018 – Frans Zondag, sinds 2016 gediagnosticeerd met ALS, vierde op 23 mei jl. zijn 78e verjaardag in het verzorgingshuis waar hij sinds kort woont nadat zijn lieve echtgenote Jannie in februari jl. plotseling overleed. Een dubbel drama dus voor Frans, die ondanks deze heftige periode in zijn leven ook nog, samen met zijn naaste familie en vrienden, kan genieten van de mooie momenten die er gelukkig ook nog voor hem zijn.
Afgelopen maandag brachten wij, samen met zijn dochter Desirée (inmiddels ook vrijwilliger bij de stichting), een bezoek aan hem en werden wij, aangezien Frans nu door de ziekte zijn spraakvermogen helaas is verloren, verrast met een hele mooie brief met de volgende tekst:

Nunspeet, 9 juli 2018

Beste Miel en Nita,

Velen hadden het niet verwacht, maar ik heb op 23 mei jl. mijn 78e verjaardag kunnen vieren. Vorig jaar, toen ik nog iets mobieler was, heeft Topsport for Life mij een aantal fantastische dagen bezorgd. Die zou ik zonder jullie inzet nooit zo beleefd kunnen hebben!
Daarom leek het mij een goed idee om voor mijn verjaardag geld te vragen voor Topsport for Life. Ik heb in totaal 500 Euro ontvangen, die ik bij deze doneer aan jullie geweldige stichting.

Frans Zondag

Wat een geweldige verrassing was dat! Deze mooie donatie van Frans kunnen we erg goed gebruiken om verder te zorgen voor een betere kwaliteit van leven voor mensen die net zoals Frans, zijn getroffen door een levensbedreigende ziekte. Dankjewel Frans en we wensen jou nog vele mooie dagen! 

Frans Zondag op de foto met onze historische  ploegleidersauto bij de STER ZLM Tour in 2017.

Frans Zondag op de foto met onze historische ploegleidersauto bij de STER ZLM Tour in 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *