Geslaagde Bloesemrit!

20140503 - Topsport for Life - Bloesemrit-14 - kopie

Mooie rit samen met Mercedes Benz Club Nederland door Betuwe en Lingestreek

Op uitnodiging van Mercedes Benz Club Nederland reden we op zaterdag 3 mei een werkelijk prachtige rit! We keken daarbij vanuit onze eigen mooie klassieke Mercedes de ogen uit! Niet alleen naar de andere meest prachtige klassieke ‘zilversterren’, maar zeer zeker ook naar de natuur.

Als gasten hadden wij Derk Westenberg (op de foto achter het stuur) en Conny van der Meijden met haar man Rene Breeuwer aan boord van de auto waar Peter Post in de jaren ’80 zijn wereldtoppers aanvuurde in de Tour en alle grote klassiekers. De dag begon op Landgoed Mariënwaard in Beesd, waarbij de voorzitter van de MBCN in zijn welkomswoordje ook voor de circa. 300 deelnemers even iets vertelde over Topsport for Life. Heel leuk was om toevallig ook de leverancier te ontmoeten die bijna 30 jaar geleden onze auto namens Mercedes Nederland persoonlijk had afgeleverd bij Peter Post!

De rit voerde ons in een heel relaxed tempo over de dijken en onder andere door de mooie kernen van Buren en Zaltbommel. Ook de mensen langs de route keken hun ogen uit naar deze Mercedes-karavaan welke circa 125 mooie auto’s telde.
De organisatie had voor alles gezorgd en we kwamen niets tekort. Halverwege genoten we van een lekkere lunch en de dag werd afgesloten met een drankje en barbeque op de lokatie van Kasteel Ophemert.

Het bestuur van de MBCN en wij waren het erover eens: dit verdient opvolging te krijgen! We gaan dus eens nadenken over een exclusieve rit voor zieken van Topsport for Life in samenwerking met deze ‘sterrenclub’!

20140503 - Topsport for Life - Bloesemrit-06

20140503 - Topsport for Life - Bloesemrit-02

20140503 - Topsport for Life - Bloesemrit-05

20140503 - Topsport for Life - Bloesemrit-20

20140503 - Topsport for Life - Bloesemrit-24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *