Hans van Breukelen steunt Topsport for Life

 

Portret van Hans van BreukelenFoto ; Pim Ras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: website Almeloopers (Team Roparun)

Op 26 januari 2015 heeft Hans van Breukelen een presentatie gehouden voor de provincie Gelderland. Voor degenen die Hans niet kennen; hij is oud doelman van onder andere PSV en van het Nederlands elftal. Hans is een vriend van onze teamcaptain Robert Oude Elberink en die had hem gevraagd of hij de presentatie voor Gelderland wilde verzorgen.

De presentatie ging over samenwerking en teamgevoel ! Met veel passie en inzet heeft Hans hier een verhaal over gehouden met als gevolg een geweldige dag voor alle deelnemers. We hebben voor zijn bijdrage een gage afgesproken met de provincie Gelderland van €5.000.

Hans van Breukelen maakt hiervan € 4.000 over als super-goudsponsor naar de Almeloopers!

Hans vroeg op de dag van de presentatie tevens € 1.000 te schenken aan Topsport for Life. Topsport for Life stelt zich tot doel om mensen die lijden aan een levensbedreigende ziekte een ‘beter’ leven te geven. Met “beter” wordt bedoeld onze persoonlijke inzet en persoonlijke aandacht voor een hogere kwaliteit van leven van individuele ernstig zieke mensen, ook wanneer er geen vooruitzicht meer op genezing is. Hans is aan deze stichting verbonden en het is uiteraard helemaal top dat ook € 1.000 naar dit goede doel gaat. Waardoor er dus € 4.000 overblijft voor de Roparun !

http://www.almeloopers.nl/hans-van-breukelen-steunt-de-almeloopers/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *