Hartsdroom: Hans van Breukelen verrast onze gasten Ronnie en Frank

Voetballiefhebbers onder elkaar!  V.l.n.r. Frank Bleekemolen, Hans van Breukelen en Ronnie Möller

Voetballiefhebbers onder elkaar!
V.l.n.r. Frank Bleekemolen, Hans van Breukelen en Ronnie Möller

 

Wageningen, 8 maart 2018 – Hans van Breukelen, ambassadeur bij Topsport for Life, bracht vandaag een onverwacht bezoek aan Ronnie Möller en Frank Bleekemolen.
Ronnie en Frank leven allebei met ALS en zijn ook groot voetballiefhebbers en waren dan ook stomverbaasd toen 1 van hun grote voetbalhelden plotseling voor de deur stond!

Frank had Hans in 2016 ontmoet tijdens 1 van de voorstellingen ‘Waar was jij in ’88?’ van Hans samen met Evert ten Napel en had daarna regelmatig bij ons de wens uitgesproken om Hans nog graag een keer te ontmoeten.
Op de video hieronder het moment waarop Frank bij zijn aankomst in Wageningen ‘oog in oog’ komt met zijn idool Hans van Breukelen.

 

Aanleiding voor dit alles was het geplande bezoek van Frank aan Ronnie. Via de stichting hebben zij met elkaar contact gekregen en Ronnie, die zelf al 6 jaar op een ongelooflijk positieve manier weet verder te leven met ALS, wilde Frank (nu 3 jaar ALS) graag helpen met tips en adviezen. Ronnie is inmiddels volledig afhankelijk van hulp van anderen en wordt 24 uur per dag invasief beademd. 

Uiteraard werd er gisteren veel over voetbal gepraat. Over Hans zijn carrière als keeper van Oranje, maar ook over zijn recente functie als Technisch Directeur van de KNVB. En natuurlijk ook over de huidige competitie en de kwaliteiten van Ajax en PSV.
De kennismaking van Frank met Ronnie was in alle opzichten bijzonder en Frank ging aan het einde van de dag met veel positieve energie weer met de invalidenbus van Topsport for Life richting Amsterdam waar hij, door nood gedwongen, al een half jaar in een verpleeghuis woont.
  
>> lees hier het inspirerende verhaal van Ronnie, een ‘must’ om te lezen voor iedereen die leeft met een levensbedreigende ziekte. 

 

Samen in gesprek over voetbal, maar ook over topsport wanneer je leeft met ALS.

Samen in gesprek over voetbal, maar ook over topsport wanneer je leeft met ALS.

 

Hans van Breukelen en Ronnie Möller

Hans van Breukelen en Ronnie Möller

 

Hans van Breukelen en Frank Bleekemolen

Hans van Breukelen en Frank Bleekemolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *