Help ons aan nieuwe fietsen voor zieken!

foto 4 (3)

Ook Hart van Nederland van SBS besteedt in de late uitzending van 25-3 aandacht aan onze actie.

Crowdfundingactie voor aanschaf nieuwe fietsen gestart

Onze stichting is zwaar gedupeerd door de diefstal van 4 dure racefietsen welke worden ingezet om mensen die levensbedreigend ziek zijn samen met onze (ex-)topsporters te kunnen laten sporten. Bovendien vertegenwoordigen de fietsen een waarde van bij elkaar ca. €15.000. Geld dat wij niet hebben om nieuwe fietsen aan te gaan schaffen.
Dit moet zo snel mogelijk worden opgelost en daarvoor hebben wij nu een crowdfundingactie opgezet. Het bijzondere van zo’n actie is, dat je door de hulp van heel veel mensen die allemaal een steen of steentje bijdragen, snel een beoogd bedrag bij elkaar kunt krijgen. Wij hopen dan ook dat iedereen die dit leest het beetje tijd wilt nemen om aan de actie mee te doen. Wanneer er 1500 mensen aan meedoen die allemaal gemiddeld €10 doneren (meer of minder mag ook!), zijn we er al. En wat is zo’n bedrag als je weet dat je daarmee heel erg zieke mensen ontzettend blij kunt maken!?

Iedereen kan meehelpen door:

1. een bedrag(je) te doneren. KLIK DAN HIER EN VOLG DE INSTRUCTIES

2. door jouw eigen netwerk van familie, vrienden, collega’s, etc. op deze actie te attenderen en te vragen om ook een donatie te doen. Kopiëer daarvoor deze link: http://goo.gl/Oggo1t
in jouw eigen bericht (via mail, Twitter of Facebook) aan jouw contacten.

Eigenlijk heel simpel dus. Met het principe van ‘vele kleintjes maken 1 grote’ kunnen we misschien SAMEN er snel voor zorgen dat we weer met onze zieken op pad kunnen. Wanneer je ook een keertje hebt meegereden dan snap je ook hoe enorm belangrijk dit is!

BEDANKT VOOR JE BIJDRAGE!

Bekijk hier de late uitzending van Hart van Nederland van 25-3 met aandacht voor Topsport for Life.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *