Hou Vol, Hou VastEindhoven, 9 december 2020 – Kijk en luister naar dit prachtige nummer van Eva van der Donk. Juist in deze tijd, HOU VOL, HOU VAST.

Eva: “Dit nummer is voor iedereen die in angst leeft. Voor iedereen die in onzekerheid, twijfel of verdriet gebracht is. Voor iedereen die zich eenzaam voelt. Voor alle families die dit jaar geen afscheid hebben kunnen nemen van hun dierbare(n). Voor alle mensen die niet het afscheid hebben gekregen dat hij of zij verdiend heeft. Voor alle ondernemers, die met man en macht proberen zijn of haar levenswerk boven water te houden. Voor alle helden die iedere dag in de vuurlinie staan. In de zorg, bij de politie, in het onderwijs, in de supermarkten en nog veel meer beroepen die elke dag weer vechten om in de vraag te voorzien. Voor iedereen, die zijn of haar droom heeft moeten uitstellen… Hou Vol, Hou Vast.”

Eva is ook bekend met Topsport for Life en heeft in het verleden voor ons opgetreden. Aan het nummer is meegewerkt door Mickey Fin (Ralf van Manen). Ook hij is met ons bekend en heeft al voor onze gasten opgetreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *