Inbraak bij Topsport for Life

Eindhoven, 9 maart 2022 – Gisteren kwamen wij er tot ons verdriet achter dat tijdens de voorjaarsvakantie is ingebroken in ons kantoor in Eindhoven.

De dief of dieven hebben enkele kasten open gebroken en zijn er vandoor gegaan met 2 geldkisten met daarin ons kasgeld, vouchers voor ballonvaarten waarmee we enkele gasten blij hadden willen maken, een voorraad postzegels en álle sleutels en reservesleutels van onze fietsen en scootmobiel. We zijn daardoor genoodzaakt alle sloten te vervangen.

De schade wordt geraamd op €1.500 á €2.000. Een enorme tegenvaller dus en vooral ook een gevoel van ongeloof dat mensen ons dit aan doen…

In een eerste reactie van de verzekeraar hebben wij helaas ook nog te horen gekregen dat de schade niet is gedekt aangezien er niet in het kantoorpand zelf is ingebroken.

De Politie heeft de inbraak bekeken en proces verbaal opgemaakt. Er wordt geen verder onderzoek gedaan.

Na de trieste inbraak ontvangen we nu spontane donaties die zeker erg helpen om de pijn en schade te verzachten. Wat ontzettend lief!
Dankjewel Anita van ’t Hof, E. Schleder, Jos Luypaers, Theo Okhuyzen en Stichting Mobiliteit voor Iedereen.
Verder hebben Fred en Gerdy Dohmen natuurlijk al toegezegd hun Kennedymars in april in het teken te stellen van een actie voor Topsport for Life. Geweldig!
Wil je misschien ook meehelpen? 🙏
Graag ontvangen wij jouw donatie op onze bankrekening NL51RABO 0101462980 o.v.v. ‘Gift inbraakschade’. Wij zijn erg dankbaar voor elke euro die wij mogen ontvangen. 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *