Inloophuizen en Topsport for Life slaan handen ineen

Eindhoven, 5 september 2015 – Voor mensen die NU levensbedreigend ziek zijn, zijn Topsport for Life en Inloophuizen initiatieven die bijdragen aan de kwaliteit van leven van de zieken en de naasten. De meeste inloophuizen zetten zich in voor mensen die te maken hebben met kanker en organiseren meestal binnen het inloophuis de meest uiteenlopende activiteiten. Onze stichting organiseert meestal op locatie activiteiten en evenementen en biedt ook begeleiding bij mensen thuis wanneer daar behoefte aan is. Beide initiatieven vullen elkaar daarom prima aan waardoor velen die met ziekte te maken hebben nog beter geholpen kunnen worden.

Topsport for Life zoekt daarom ook steeds meer de samenwerking met deze inloophuizen zodat wij meer mensen kunnen gaan helpen met onze activiteiten, maar ook omdat we daardoor nog meer bekendheid in het land kunnen krijgen. De afgelopen week zijn voorzitter Miel in ’t Zand en life coach Roos de Graaf daarom op bezoek geweest bij een tweetal inloophuizen: het Parkhuys in Almere en Viore in Hilversum. Bij beide inloophuizen werden zij erg hartelijk ontvangen en zijn er ook eerste stappen besproken die moeten gaan leiden tot een nauwe samenwerking met deze inloophuizen. Zodra hier meer over bekend wordt zal dat uiteraard openbaar worden gemaakt. Eerder werden ook al afspraken gemaakt met het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep, inloophuis De Eik in Eindhoven en het Vicky Brownhuis in ‘s-Hertogenbosch.

 

Topsport for Life - bezoek aan inloophuis Parkhuys

V.l.n.r.: Roos de Graaf en Miel in ’t Zand van Topsport for Life naast Bernadette Bornhijm, directeur van het Parkhuys.

 

Topsport for Life - bezoek aan inloophuis Viore

V.l.n.r.: Miel in ’t Zand, Anita Wesselius (directeur van stichting Viore), Roos de Graaf en Anne Marie Boeke (coördinator programma en evenementen bij Viore).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *