KOGA schenkt 6 E-bikes aan Topsport for Life

Overhandiging E-bikes door KOGA. V.l.n.r.: Marijke van Dijk (KOGA), Jannie Anema (gast TfL), Marlijn Colijn-Roius (gast TfL), Miel in 't Zand (vz. TfL), Harald Troost (KOGA), Ludo van Doorn (gast TfL), Nita van Vliet (TfL)

Overhandiging E-bikes door KOGA. V.l.n.r.: Marijke van Dijk (KOGA), Jannie Anema (gast TfL), Marlijn Colijn-Rous (gast TfL), Miel in ’t Zand (vz. TfL), Harald Troost (KOGA), Ludo van Doorn (gast TfL), Nita van Vliet (TfL)

Bron: Persbericht KOGA

Eindhoven, Heerenveen, 18 april 2018 – KOGA zet de samenwerking met Topsport for Life voort. Met een bezoek van een aantal gasten en vrijwilligers bij KOGA en de overhandiging van zes E-bikes werd de samenwerking vandaag nogmaals onderstreept. Met de KOGA E-bikes kan de stichting hun zieke mensen weer laten fietsen en genieten van fietstochten.

Al sinds 2014 ondersteunt KOGA de stichting Topsport for Life. Topsport for Life is een initiatief van een aantal mensen met een achtergrond in de topsport die zich willen inzetten voor mensen met een levensbedreigende ziekte. Het doel van Topsport for Life is om mensen die levensbedreigend ziek zijn en hun naasten/gezinsleden een in alle opzichten ‘beter’ leven te geven.
Miel in ’t Zand. voorzitter van de stichting: “Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met topmerk KOGA! Eerder hebben zij ons al ondersteund met een zestal topracefietsen, nu krijgen we de beschikking over 6 E-bikes van dit topmerk met een gezamenlijke waarde van ca. €20.000. Daardoor zijn we nu in staat om ook gasten die door hun ziekte moeite hebben om op een normale fiets mee te doen aan onze fietsactiviteiten, nu samen met andere gasten en vrijwilligers toch te laten genieten op de fiets! Ook zal het mogelijk worden om een racefiets of E-bike voor een bepaalde periode in bruikleen te krijgen.” 


logo KOGA

KOGA is een premium brand met een sportief karakter. Opgericht in 1974 en sindsdien consistent werkend op basis van de bedrijfsfilosofie, waarin de ontwikkeling en bouw van handgemaakte, exclusieve, kwalitatief en technisch zeer hoogwaardige fietsen centraal staat. Continue innovatie en een intensieve relatie met topsporters en profteams in de internationale wielersport zijn de bouwstenen van het merk.

KOGA is een handelsnaam en merk van Accell Nederland B.V.. Accell Nederland B.V. is onderdeel van Accell Group N.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *