Koga schenkt ons prachtig Kerstcadeau!

 

20141219 - 1e Ontwerp Teamfiets Topsport for Life TandemTraveller

logo KOGA

 

Heerenveen/Eindhoven, 19-12-2014 – Kort geleden hebben wij via social media een oproep gedaan om ons te helpen aan 1 of 2 goede tandemfietsen voor ons a.s. Wintercamp in Portugal.

Gisteren kregen wij een wel heel mooi bericht van fietsfabrikant KOGA. Eerder dit jaar hebben zij ons al samen met Shimano voorzien van 5 prachtige racefietsen en nu schenken zij ons zo kort voor Kerst de ‘stretched limo’ onder de tandemfietsen: de KOGA TwinTraveller. Deze prachtfiets, met een winkelwaarde van bijna €5000, heeft voor- en achtervering, 30 versnellingen en hydraulische velgremmen met een extra schijfrem voor de afdalingen. Verder is een groot voordeel dat de fiets zelfs kan worden opgevouwen, ideaal voor transport en stalling.

Wij zijn hier verschrikkelijk blij mee en kunnen nu ook zieke mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, toch lekker meenemen op onze fietstochten!

Topsport for Life Koga Twintraveller - opgevouwen

Door deze donatie stijgt KOGA ‘met stip’ in onze lijst sponsoren. Behalve de geschonken fietsen is KOGA namelijk ook sponsor van onze app ‘Fundrunner’. Wij zijn KOGA dank ook enorm dankbaar voor de fantastische ondersteuning die wij van dit A-merk op de Nederlandse fietsenmarkt krijgen!

One thought on “Koga schenkt ons prachtig Kerstcadeau!

  1. Voor mensen die nog op de fiets kunnen is het ideaal om zo te ontspannen en hun luchtwegen en longen weer open te krijgen. Meer dan goede actie! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *