Koop nu onze nieuwe Topsport for Life polo en steun de stichting

Eindhoven, 20 augustus 2022 – Wij kregen de laatste tijd veel vraag of er nog polo’s van de stichting te koop waren. Vanaf 28 augustus is dat weer het geval en kunnen ze besteld worden in de maten S tot en met XXL.
Dankzij leverancier MB Promotion kunnen we de inkoopprijs laag houden en ze aanbieden voor €25 per stuk + €5 verzendkosten. Met je aankoop steun je de stichting én laat je met het dragen van de mooie polo natuurlijk ook zien dat je de stichting graag wilt uitdragen!
Op de borst staat het logo van de stichting, op de linkermouw het logo van de Roparun omdat zij ons structureel ondersteunen met hun acties en op de rechtermouw het logo van leverancier MB.


Vanaf 28 augustus kun je je bestelling plaatsen en verschijnt er op deze pagina een bestelformulier.
Vul het bestelformulier in en je ontvangt de polo(‘s) binnen enkele dagen thuis. Afhalen bij ons op kantoor of bij onze evenementen kopen kan natuurlijk ook en daarmee bespaar je de verzendkosten. Net zo gemakkelijk!

2 thoughts on “Koop nu onze nieuwe Topsport for Life polo en steun de stichting

 1. Hallo Miel en alle anderen,
  Wij willen 2 polo’s bestellen. xl.
  Is het mogelijk dat ik deze zo snel mogelijk op kom halen?
  vanaf wanneer zijn z bij jullie binnen?
  Hartelijke groet en fijne dag
  Annelien

  • Hallo Annelien. Ze worden komend weekend geleverd en dan nemen wij ze mee naar Ameland en dan naar de GP F1. Dus wanneer je ze wilt komen ophalen dan kan dat misschien a.s. zaterdag en anders pas weer een week later. Stuur anders beter ene bericht via mail of bellen ok?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *