Launch van Fundrunner app staat voor de deur!

 

Topsport for Life - Jurgen van den Goorbergh - 20141030.01

Topsport for Life-buddy en Dakar-deelnemer Jurgen van den Goorbergh promoot Fundrunner op zijn Dakar-motor

Help mee aan een succesvolle launch van Fundrunner en doe mee aan de Thunderclap!

Aanstaande maandag 3-11-2014 gaat de veelbelovende app ‘Fundrunner’ live voor alle Android-gebruikers. Vanaf dat moment kan de app gratis worden gedownload via de Google Play Store.

logo Fundrunner

Met de introductie van de app hopen wij op heel veel belangstelling van deelnemers en ook van bedrijfssponsoren. Het is een uniek concept waardoor iedereen zijn/haar niet gemotoriseerde kilometers kan omzetten in geld voor 11 goede doelen. Topsport for Life is 1 van deze doelen.

Buddy Jurgen van den Goorbergh is Fundrunner van het 1e uur en heeft het logo van Fundrunner nu ook op zijn Dakar-motor staan. Jurgen: “Met Fundrunner zijn er eigenlijk alleen maar winnaars. Daarom spreekt deze app mij zo bijzonder aan. Gebruikers kunnen nu heel laagdrempelig zorgen dat er geld wordt gedoneerd aan een goed doel, want het geld is afkomstig van bedrijven die als sponsor aan Fundrunner deelnemen. Je hoeft dus zelf geen sponsors meer te zoeken, iets wat heel vele mensen denk ik erg zal aanspreken. Als tegenprestatie krijgen de sponsors na een activiteit van een Fundrunner automatisch aandacht op social media. Zo worden alle Fundrunners dus ook ambassadeurs voor de deelnemende bedrijven.”

THUNDERCLAP VOOR FUNDRUNNER

Om zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor de introductie van Fundrunner roepen wij iedereen op mee te doen aan de zogenaamde Thunderclap. Door onderstaande link te volgen en je aan te melden voor de Thunderclap (GRAAG UITERLIJK 2-11 AANMELDEN HIERVOOR), wordt er a.s. maandag om 12.00 uur uit jouw naam automatisch via Facebook en/of Twitter een oproep gedaan om Fundrunner te gaan gebruiken. Een kleine moeite om je hiervoor aan te melden, maar heel erg belangrijk voor ons!

ALVAST DANKJEWEL!

Ga hier naar de Thunderclap voor Fundrunner en meld je a.u.b. meteen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *