Ledro4Life en andere donateurs helpen Topsport for Life en haar gasten op weg!

20150629 - onwerp Teambus Topsport for Life

 

Eindhoven, 28 april 2017 – Enkele weken geleden zijn wij gestart met een actie om geld in te zamelen voor de noodzakelijk aanschaf van een gebruikte luxe rolstoelbus. Deze investering is dringend noodzakelijk om daarmee te kunnen zorgen voor comfortabel vervoer van onze gasten naar en tijdens onze evenementen en vakanties.
En het doel van €10.000 komt in zicht! De stand staat nu op bijna €7.000 dankzij kleine en grotere donaties van particulieren en een fantastische bijdrage van €5.000 door Ledro4Life!

We hebben de bus daardoor nu kunnen aanschaffen zodat we op weg kunnen met een groep ALS-gasten om de 5e editie van Ledro4Life in Italië bij te wonen! GEWELDIG!
We hopen nu dat ook de resterende €3.000 nog op de actie gaan binnen komen zodat we de bus helemaal naar onze eigen wensen en eisen kunnen gaan klaar maken.
Wil jij daar ook aan bijdragen? Daar zouden wij heel erg blij mee zijn! Ga dan nu hier naar onze actiepagina en draag je steentje bij. Dan gaat het alweer lukken om SAMEN een mooi doel te bereiken!

                      

ledro4life5-jaarlogo-def-witLedro4Life is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij geld wordt ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek naar ALS. Bij deze jubileumeditie heeft de organisatie besloten om ook geld beschikbaar te stellen voor een betere kwaliteit van leven voor mensen die nú met de ziekte leven. Daarvoor ondersteunen zij nu Topsport for Life waardoor we het SAMEN mogelijk maken om een aantal mensen in Italië ‘een onvergetelijke week’ te gaan bezorgen! 

 

Pay-off + Logo st Topsport for Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *