Lees de nieuwste blog van Ronnie Möller

Blog Ronnie Möller - Gorilla

Eindhoven, 23 maart 2020 – Vandaag publiceren we de nieuwste blog van onze ambassadeur Ronnie Möller. Al 8 jaar leeft Ronnie met ALS en vanaf 2015 met invasieve beademing en ook al een hele lange tijd met sondevoeding. 
Ronnie ‘schrijft’ zijn blogs met oogbesturing en het kost hem enorm veel energie om al die letters (deze keer 12 A4-tjes…) ‘op papier’ te krijgen. Maar hij schrijft vol passie en wil met zijn boodschappen vooral andere mensen helpen. Zeker nu ook tijdens de  Coronacrisis.

 

Zijn nieuwe blog gaat over de werking van virussen, waaronder het Corona-virus, en hoe je daar met de juiste voeding de beste weerstand tegen kunt bieden.

Lees als je wilt deze alweer opmerkelijke blog van Ronnie en laat dan graag ook eens een reactie achter. Dat vindt Ronnie erg leuk en prikkelt hem om zich verder te verdiepen in de meest uiteenlopende onderwerpen!

En ook nu weer hebben wij enorm veel bewondering voor de positieve energie van Ronnie, want ook deze blog is uiteraard weer het resultaat van vele uren werken op zijn ooggestuurde computer.

 

>> lees hier Ronnie’s blog van maart 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *