Maart in het teken van vrijwilligersbijeenkomsten

Zittend v.l.n.r. Wendy Schapers, Jos Luypaers, Nita van Vliet en Irene Walk. Staand v.l.n.r. Miel in 't Zad, Wim Schellens, Inge Pansier en Joop Berden.

Zittend v.l.n.r. Wendy Schapers, Jos Luypaers, Nita van Vliet en Irene Walk. Staand v.l.n.r. Miel in ’t Zand, Wim Schellens, Inge Pansier en Joop Berden. Foto: Juliette Arts

Eindhoven, 4 maart 2017 – Vandaag organiseerde Topsport for Life een vrijwilligersbijeenkomst voor mensen die zich op hebben gegeven voor de nieuwe functie van Contactpersoon. De komende weken zullen er nog enkele van deze bijeenkomsten worden gehouden om iedereen ‘klaar te stomen’ voor deze nieuwe rol.

Wij zijn ook erg blij met de komst van nieuwe gekwalificeerde vrijwilligers. Vandaag waren dat Irene Walk en Inge Pansier.  Beiden hebben zelf een praktijk in coaching en willen nu ook graag hun deskundigheid in gaan zetten als vrijwilliger bij onze stichting.

 

Irene Walk

Irene Walk

Inge Pansier

Inge Pansier

Nadat alle vrijwilligers zijn gebriefd over de verantwoordelijkheden en taken zullen alle Gasten worden geïnformeerd welke Contactpersoon aan hun wordt gekoppeld en wat men van de Contactpersoon mag verwachten.

Doelstelling van de invoering van de nieuwe functie is om het contact tussen Gast en de stichting nog beter te laten verlopen waardoor we nog eerder en beter hulp kunnen bieden daar waar dat nodig is.

Met de groep werd ook nog een korte rondleiding door ons bijzondere kantoorgebouw ‘SX’ op Strijp-S in Eindhoven gehouden. Dit leverde ook het nodige enthousiasme op!

Topsport for Life - Vrijwilligersbijeenkomst 04032017-01

Wil jij misschien ook als vrijwilliger komen meehelpen aan een beter leven voor mensen met een levensbedreigende ziekte zoals kanker of ALS? Meld je dan vrijblijvend aan. Stuur een mailtje naar info@topsportforlife.nl of bel ons: 088-2468180.

 

logo-payoff-2013

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *