Marlieke Janssen voor ons met Fundrunner in actie in Cambodja!

topsport-for-life-marlieke-janssen-bali-marathon-2015

 

 

Eindhoven, 16 december 2016 – Elke dag verschijnt er wel een Tweet van Marlieke Janssen waarin zij weer haar Fundrunner kilometers omzet in een donatie voor Topsport for Life. Zo heeft Marlieke in 1 jaar tijd al ruim €300 voor ons bij elkaar gelopen, geweldig!

 

20161216-tweet-marlieke-janssen

Tweet van Marlieke Janssen over haar Fundrunner donaties voor Topsport for Life

Zij is gelukkig niet de enige die zich zo fanatiek voor ons inzet, maar wel de enige die dit bijna aan de andere kant van de wereld doet! Marlieke woont namelijk in Cambodja! Het bijzondere verhaal hierachter kun je volgende week lezen in ons 3e Nieuwsbulletin. Dus houd je digitale postbus in de gaten!

 

Wil jij ook meehelpen om mensen die levensbedreigend ziek zijn, bij ons vooral met kanker of ALS, een betere kwaliteit van leven te bezorgen? Steun ons dan, zeker in deze decembermaand is dat misschien een goed idee? Wij kunnen iedere euro echt enorm goed gebruiken.
Word alsjeblieft ‘Vriend van Topsport for Life’ of lid van de ‘Club van 250’. En door te gaan fundrunnen wordt het je nog gemakkelijker gemaakt omdat het jou dan zelf niets hoeft te kosten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *